naar top
Menu
Logo Print

LANDANA: UITGEBREID ASSORTIMENT HOLLANDSE KAASSPECIALITEITEN

Meer dan 50 soorten onder één merk

 

Het merk Landana 'Traditionele Hollandse Kaaskunst' is al jaren favoriet in België vanwege de vele unieke smaken en de uitmuntende kwaliteit. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 50 kaasspecialiteiten, variërend in rijpingstijd, melksoort en in diverse smaakvarianten, heeft Landana het uitgebreidste assortiment Nederlandse kaasspecialiteiten onder één merk.

TRADITIONELE BEREIDING

Landana wordt volgens de traditie van de Hollandse kaasmeester bereid. De kunst van het kaasmaken is van generatie op generatie overgedragen en is tot op de dag van vandaag nauwelijks veranderd. De kazen worden in kaaspakhuizen in het Groene Hart zorgvuldig gerijpt op onbehandelde houten planken en met de hand gekeerd om de vorm te behouden. De kazen worden door de kaasmeester gecontroleerd en alleen wanneer de beste kwaliteit en smaak zijn gewaarborgd, mogen de kazen het pakhuis verlaten.

NIEUW: LANDANA RADLER

 

Met respect voor de traditionele kaaskunst blijft het merk innoveren en verrassen met nieuwe smaken. De nieuwste aanwinst in het assortiment, Landana RADLER, is hier een mooi voorbeeld van. Deze verrassende kaasspecialiteit is de eerste kaas die bereid is met écht Radler bier. Radler is een van de populairste zomerdrankjes van nu met bier en citroenlimonade, en de smaak van de kaas is het best te omschrijven als 'mild en fris'.

GROENE PESTO

Een andere opvallende kaas in het assortiment is Landana GROENE PESTO. Met zijn felgroene kleur is het een opvallende blikvanger en met kruidige ingrediënten als basilicum en knoflook is hij bijzonder smakelijk en nog steeds een favoriet in de toonbank.

LANDANA GEITENKAAS

Ook in het steeds populairder wordende segment geitenkaas heeft Landana een gevarieerd assortiment met bijzondere smaken. Neem bijvoorbeeld de zes weken gerijpte Landana Geitenkaas ITALIAANSE KRUIDEN met een mediterrane smaak door de toevoeging van paprika, ui en basilicum. Of de Landana Geitenkaas HONING & TIJM, waarbij de zoete honing en de kruidige tijm perfect harmoniseren met de milde geitenkaas.

Uitgebreid assortiment

Met Landana heeft de vakhandel een uitgebreid assortiment ter beschikking om in te spelen op de behoeften van de klant. Daarnaast biedt Landana ruimte voor het wisselen van specialiteiten, afhankelijk van het seizoen, en speelt Landana met nieuwe varianten in op de actuele trends. Landana wordt als merk continu ondersteund met aantrekkelijk POS-materiaal en diverse promotionele activiteiten.

LANDANA ORGANIC: BEKROONDE KWALITEIT VOOR DE BIOCONSUMENT

 

Met de introductie van Landana ORGANIC speelt Landana sinds kort ook in op de biologische trend. De eerste variant, Landana ORGANIC MILD, werd direct na de introductie in 2015 bekroond met een gouden award bij de Global Cheese Awards en ook de vakhandel reageerde positief op deze biologische specialiteit. Volgend op het succes van Landana ORGANIC MILD, is er nu ook een extra gerijpte variant beschikbaar onder de naam Landana ORGANIC OLD.

Organic old

Deze specialiteit spreekt niet alleen de bio-consument aan, maar met zijn volle en pittige smaak ook de vele liefhebbers van oude kaas. De uitmuntende kwaliteit van Landana ORGANIC OLD is bekroond met een zilveren award bij de International Cheese Awards. Daarnaast werd Landana ORGANIC OLD recent nog door lezers van het Duitse vakblad 'Käsetheke' uitgeroepen tot 'Toonbank Lieveling' in het segment biologische kaas. Landana ORGANIC kan daarom met recht de crème de la crème onder de biologische kazen worden genoemd. De kaas wordt gemaakt van de frisse biologische melk van Hollandse koeien met weidegang en zoals alle Landana kazen bereid volgens de oude traditie van het kaasmaken.

Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen

De kaas bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen, en is vanwege het microbiële stremsel ook geschikt voor vegetariërs en is bovendien door zijn natuurlijke rijping lactosearm. Om de verkoop te ondersteunen, zijn verschillende promotiematerialen gratis beschikbaar

VANDERSTERRE HOLLAND

VANDERSTERRE HOLLAND

DUITSLANDWEG 9
2410 NT BODEGRAVEN
+31172606111
-