naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe MY Renault-app

Laat u uw services en wagen vanop afstand beheren
magazine

De MY Renault-app biedt gebruikers de mogelijkheid hun wagen en services te beheren met hun smartphone. Er werd namelijk voor Android en iOS een herwerkte versie van de app MY Renault gelanceerd. “De nieuwe app vormt een belangrijke stap in de ontplooiing van de connectiviteitsdiensten waardoor klanten hun eigen mobiliteit kunnen herdefiniëren. Door de smartphone centraal te stellen in de MY Renault-ervaring, krijgt de klant rechtstreeks toegang tot zijn wagen en kan hij genieten van een brede waaier aan diensten”, aldus Benoît Joly, Directeur Verkoop en Marketing Geconnecteerde Auto’s bij Renault. De app zal begin 2018 in België gelanceerd worden. De voornaamste geconnecteerde functies ervan worden opgesplitst in drie categorieën:
Geconnecteerde navigatie
Gebruik uw smartphone om ritten voor te bereiden en te voltooien. De app registreert uw laatste parkeerplaats en laat u de volgende route op uw smartphone programmeren. De routebegeleiding start automatisch bij het instappen van de wagen en begeleidt u naar uw bestemming bij het uitstappen.
Weergave vanop afstand
Het resterende brandstofpeil of batterijniveau, de bandenspanning, het verbruik en nog veel meer: het dashboard van de wagen wordt weergegeven op het scherm van de smartphone. U kan bijvoorbeeld ook alarmen programmeren die waarschuwen wanneer het brandstof- of batterijniveau (te) laag zijn.
Renault-diensten
Alle Renault diensten zijn toegankelijk via de app, zo kan onder meer een onderhoud gepland worden op basis van de kilometerstand. Ook als u onmiddellijk een garage nodig hebt, verstuurt de app de route naar de dichtstbijzijnde concessie. Verder is er met een noodknop rechtstreeks contact met Renault Assistance.

RENAULT

RENAULT

+3223347611
-