- 12 februari 2018
- | 2 min. leestijd
't Hooghuys kiest voor Bizerba
Friedl Zoete en Tom Dewulf baten al achttien jaar 't Hooghuys in Zottegem uit. Hun zaak, waar meeneemgastronomie centraal staat, werd afgelopen zomer volledig vernieuwd, met een verdubbeling van de oppervlakte en een veel ruimer assortiment. Om de klanten optimaal te kunnen bedienen, werd er ook geïnvesteerd in drie nieuwe weegschalen en één kassapunt. De gekende service deed Friedl en Tom opnieuw kiezen voor Bizerba.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.