naar top
Menu
Logo Print

“KIEZEN VOOR BIZERBA WAS EEN EVIDENTIE"

't Hooghuys investeert in drie nieuwe weegschalen en een kassa

Friedl Zoete en Tom DewulfFriedl Zoete en Tom Dewulf baten al achttien jaar 't Hooghuys in Zottegem uit. Hun zaak, waar meeneemgastronomie centraal staat, werd afgelopen zomer volledig vernieuwd, met een verdubbeling van de oppervlakte en een veel ruimer assortiment. Om de klanten optimaal te kunnen bedienen, werd er ook geïnvesteerd in drie nieuwe weegschalen en één kassapunt. De gekende service deed Friedl en Tom opnieuw kiezen voor Bizerba.

Friedl Zoete en Tom Dewulf

MEENEEMGASTRONOMIE

't Hooghuys in het centrum van Zottegem bestaat al achttien jaar en wordt uitgebaat door Friedl Zoete en Tom Dewulf. Ze specialiseren zich in meeneemgastronomie, gaande van bereidingen en vers vlees tot delicatessen, kazen en charcuterie.

Bij de recente vernieuwing van de winkel - goed voor een verdubbeling van de oppervlakte en een serieuze uitbreiding van het aanbod, werd er ook gekozen voor KHII weegschalen van Bizerba. In 't Hooghuys werden er drie geïnstalleerd, samen met een extra kassa. Er werden ook twee extra snijmachines van Bizerba aangekocht.

Evidentie

Friedl Zoete: “Bij ons thuis hadden we ook een slagerij, waar er met Bizerba gewerkt werd. Het was voor ons dan ook een evidente keuze om hiervoor te kiezen. Zeker voor de service. Bij een probleem mag je altijd bellen en er komt direct iemand langs. Ook bij de verbouwing hebben we dus niet getwijfeld om opnieuw met Bizerba in zee te gaan."

TWEE SYSTEMEN

“Speciaal voor ons werden er twee systemen geïnstalleerd. Zo kunnen we op weekdagen op elke weegschaal werken en de klant meenemen doorheen het hele assortiment. Op zaterdag, wanneer het zeer druk is, werkt iedereen op zijn eigen weegschaal en wordt er enkel aan de kassa aan de uitgang afgerekend", vertelt Friedl.

VOORDELEN

Naast het vlot bedienen van de klanten bieden de KHII weegschalen nog heel wat voordelen. “Het klantenscherm is ideaal om promoties in de kijker te zetten. We merken dat de klanten hier wel naar kijken. Daarnaast kunnen we ook heel eenvoudig prikkers aanmaken, waar we ook foto's op kunnen plaatsen. Zo plaatsen we bij geitenkaas een 'geitje' als afbeelding. Zo kun je heel snel extra info meegeven met je klant. Ook kun je heel eenvoudig ingrediënten oproepen als de klant meer wil weten over de exacte inhoud van een bepaald product."

BIZERBA

BIZERBA

INDUSTRIALAAN 4
1702 GROOT BIJGAARDEN
+3224660081
+3224661464