Belg blijft echte vleeseter  

Belg blijft echte vleeseter

Belg blijft echte vleeseter maar wisselt vaker af De Belg en zijn stukje vlees, het blijft een sterk koppel. De gemiddele Belg eet veel vaker vlees dan vis of vegetarisch. Dat we vooral kiezen voor vlees, is omdat we het erg lekker vinden. Naast smaak zijn gewoonte en het voedzame karakter van vlees de belangrijkste redenen waarom we vooral voor vlees kiezen. De hoeveelheid vlees dat we thuis consumeren daalt echter.Gezondheid, variatie, impact op het milieu, prijs en dierenwelzijn zijn de belangrijkste drijfveren hierachter. De Belg beseft dat vlees essentiƫle voedingsstoffen bevat en niet zomaar kan geschrapt worden voor een evenwichtige voeding. In tegenstelling tot vers vlees blijft het verbruik van vleeswaren stabiel met een vrij constante aankoopfrequentie.Schapen-en lamsvlees winnen op lange termijn terrein terwijl paarden- en orgaanvlees steeds aan populariteit verliest. DIS 1 blijft het belangrijkste aankoopkanaal voor vers vlees(41%) en de harde discount wint ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.