- 02 mei 2017
- | 2 min. leestijd
- | Bron: Foodprocess
Voeding van de toekomst
Voeding van de toekomst Winnaars FEVIA Innovatiewedstrijden gaan voor gezonde keuzes en verrassende smaken Vijfendertig teams van studenten uit het secundair en hoger onderwijs namen eind april deel aan de FEVIA Innovatiewedstrijden. Ze kregen de opdracht hun zelfontwikkelde, eco-innovatief voedingsproduct voor te stellen voor een jury van wetenschappelijke en industriële experten. De deelnemers kozen daarbij opvallend vaak voor voeding die verrassend smaakt en past binnen een trend naar gezonde keuzes.“De Belgische voedingsindustrie investeert veel in innovatie en blijft groeien. Om dat succesverhaal mogelijk te maken, moeten onze bedrijven competitief blijven en de juiste geschoolde medewerkers kunnen aantrekken. De FEVIA Innovatiewedstrijden zijn de ideale gelegenheid om jongeren zelf te laten voelen welke toekomstperspectieven de voedingsindustrie hen kan bieden. Het is dan ook een zeer positief signaal dat er jaar na jaar meer teams deelnemen en dat de producten die ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.