- 15 september 2017
Passendale. Proef de traditie
Passendale. Proef de traditie Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. De Passendale kazen onderscheiden zich van andere harde en halfharde kazen dankzij hun witte eetbare korst, de smeuïge en fijne textuur en de typische fijne gaatjesstructuur. Ook in het gebruik van het materiaal is het merk een pionier, zo hanteren we de broodzak en de versheidzak als verpakking van de Passendale kazen aan de snijtafel voor zo de kwaliteit te waarborgen. Tenslotte hebben we een divers assortiment van Passendale kazen: de Classic, een zacht en smeuïg recept; de Fruitig die rijker smaakt; de Caractère met een karaktervolle smaak en tot slot de Lightesse met een lager vetgehalte.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.