Passendale. Proef de traditie  

Passendale. Proef de traditie

Passendale. Proef de traditie Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. De Passendale kazen onderscheiden zich van andere harde en halfharde kazen dankzij hun witte eetbare korst, de smeuïge en fijne textuur en de typische fijne gaatjesstructuur. Ook in het gebruik van het materiaal is het merk een pionier, zo hanteren we de broodzak en de versheidzak als verpakking van de Passendale kazen aan de snijtafel voor zo de kwaliteit te waarborgen. Tenslotte hebben we een divers assortiment van Passendale kazen: de Classic, een zacht en smeuïg recept; de Fruitig die rijker smaakt; de Caractère met een karaktervolle smaak en tot slot de Lightesse met een lager vetgehalte.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.