naar top
Menu
Logo Print

Dé foodspecialiteitenbeurs dit voorjaar

De Voorjaars Speciaalbeurs, de Voets Specialiteiten Voorjaarsbeurs en de Jubileumbeurs van AGFgroothandel Gebroeders van Aarle
magazine

Op 13 en 14 maart 2017 staat de CHV Noordkade in Veghel (Noord-Brabant) in het teken van foodspecialiteiten en food gerelateerde producten. De Voorjaarsbeurs combineert drie evenementen: de Voorjaars Speciaalbeurs, de Voets Specialiteiten Voorjaarsbeurs en de Jubileumbeurs van AGFgroothandel Gebroeders van Aarle. De drie partijen bundelden hun kennis en stellen hun evenementen open voor elkaars publiek. Daardoor wordt gesproken van ‘Dé foodspecialiteitenbeurs van het voorjaar’.
De Voorjaars Speciaalbeurs werd in 2016 voor het eerst gehouden en verenigt zeven bedrijven: De Kaasfabriek, De Nationale Kaasweek, Jongeneel Verpakkingen, Kingnuts Raaphorst, Treur Kaas, Bowls & Dishes en Fromagerie Europa. Ze brengen een assortiment food- en non-foodproducten voor de speciaalzaak. De Voets Specialiteiten Voorjaarsbeurs van Voets Specialiteiten uit Schijndel vindt voor de tweede keer plaats. Een 70-tal leveranciers zullen er hun uitgebreide assortiment laten zien, proeven en verkopen. Ten derde viert AGF-groothandel Gebroeders van Aarle met de Jubileumbeurs haar 50-jarig bestaan. Ook dit keer zal het event een podium zijn voor opkomende trends en recente ontwikkelingen in de food-branche.
Op 13 en 14 maart  zullen er veel bijzondere en exclusieve (biologische) producten te zien en te proeven zijn, geschikt voor diverse specialisten: kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca. De bezoekers kunnen kennismaken met de producenten, inspiratie opdoen, informatie krijgen en netwerken met collega’s uit de branche. Wilt u dit niet missen? Registreer op www.voorjaarsbeurs.eu en kom gratis naar dit inspirerende event.

DE KAASFABRIEK

DE KAASFABRIEK

ZEGVELDSE UITWEG 5
3443 JE WOERDEN
+31348820399
-