- 23 januari 2017
Bio Thybo 50+
Bio Thybo 50+ Het museum van Thy en Noord Hanherred heeft in de oude archieven diverse recepten die vroeger in Thy werden genuttigd teruggevonden. Hierin kwam de Thybo kaas diverse malen naar voren! Dit heeft Thise Mejeri geïnspireerd tot het maken van de moderne versie van deze oude kaas. Het resultaat is een biologische, solide gerijpte kaas die is geproduceerd op een oude manier waarbij je het zout met de hand in de kaas kneedt. Dit geeft de lekkernij een robuust oppervlak met ongelijke gaten. De smaak is diep, zoetig en gekristalliseerd.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.