naar top
Menu
Logo Print

Treur Kaas wint 5 awards

In de bloemetjes gezet op The International Cheese Awards
magazine

The International Cheese Awards is een jaarlijks evenement in Nantwich, Engeland waar circa 31 landen strijden om gouden Awards en Trofeeën. Een jurypanel van 200 kaasexperts uit de zuivelindustrie onderwerpt elke kaas aaneen intensieve beproeving alvorens de goud, zilver en bronzen awards worden toegekend. Dit jaar won Treur Kaas 5 awards met haar kaasspecialiteiten bij de International Cheese Awards 2017.
• Villa Verde is een smeuïge kaas van de boerderij met groene pesto, pijnboompitjes en fenegriek. 8 weken gerijpt. De kaas won GOUD in de categorie 'Cheese With Additives'.
• Villa Fumé is een heerlijke rookkaas van de boerderij. Vol romig, licht pittig en met een echte natuurlijke rooksmaak. De kaas won GOUD in de categorie 'Naturally Smoked Cheese'.
• Dankzij de inschrijving van De Mèkkerstee won deze biologische geitenkaas met fenegriek GOUD in de categorie: ‘Best Organic Cheese Speciality’. De kaas heeft een mooi zacht zuivel en een goede balans in smaak.
• Boeren Slim is een heerlijke ambachtelijke boerenkaas. 9 maanden gerijpt. De kaas heeft een plezierig kristalletje! Hij won ZILVER in de categorie 'Hard cheese made with unpasteurised raw milk'.
• Kaas met een Verhaal is een kaas van de boerderij, ambachtelijke bereid. 12 maanden rijping zorgt voor zijn ultieme smaak! Deze 30 kg kaas won ZILVER in de categorie 'Cheese made with thermised milk'.
Daarnaast hadden nog 2 kazen de prijs 'Highly Commended' gewonnen: De Bio Truffo en de Jerseyhoeve Bio Schorren. Dit betekent dat deze kazen geen goud, zilver of brons gewonnen hebben, maar dat de jury de kazen wel bijzonder vindt en ze ten zeerste aanraadt.
Tot slot werd ook de stand van Treur Kaas (voor de derde keer op rij!) verkozen tot 'Beste stand'.

TREUR KAAS

TREUR KAAS

+31348688941
+31348688588