- 29 november 2017
- | 5 min. leestijd
Topkwaliteit van Britse runderrassen
Als er veertig jaar geleden al exquis rundvlees aangeboden werd aan retail en restaurant, dan kwam het vaak uit Het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Runderrassen zoals Angus (Aberdeen), Schotse Hooglanders, Galloway, Hereford en in mindere mate Devon en Jersey waren toen al veelbesproken en geroemd om hun kwaliteit. De meeste rassen zijn superieur in vlees, de andere zoals Jersey staan bekend om een sterke boter- en melkproductie.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.