naar top
Menu
Logo Print

Samenwerking Hendrik Dierendonck en Ellis

New and improved versie van de Meatlover
magazine

Ellis Gourmet Burger komt het met een new and improved versie van de Meatlover op de proppen. Partner in crime is beenhouwer Hendrik Dierendonck, die zijn passie voor vlees wederom in een Ellis burger mag gieten. Wat mag de klant verwachten? De burger zelf bestaat uit rundvlees van topkwaliteit en krijgt het gezelschap van zachte pulled beef en een krokante crumble van rundvlees. De burger wordt afgewerkt met gekarameliseerde uien, gemarineerde rode ui, zijdeachtige gesneden ijsbergsla en mosterdmayonaise. Het broodje dat deze meat love bijeenhoudt, is een overheerlijke bun in briochestijl. Hendrik Dierendonck: “De New Meatlover is het resultaat van het werk van o.a. gepassioneerde slagers die de kwaliteit van weleer ingenieus doen samensmelten met de kennis van vandaag. Je proeft het ambachtelijke werk doorheen de unieke selectie van het West-Vlaamse rundvlees.”

DÉLICATESSE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445