naar top
Menu
Logo Print

Cheese Market '17

De 4 goede redenen om de Cheese Market '17 te bezoeken!
magazine

De 4 goede redenen om de Cheese Market '17 te bezoeken!

1. Nieuwe smaken en trends
Er zullen meer dan 100 Europese kaasmakerijen aanwezig zijn, die klaarstaan om vakkundige uitleg te geven over al hun producten. Onder deze selectie van kaasspecialisten zijn er ook vele ambachtelijke producenten die speciaal naar Antwerpen afzakken om u hun nieuwste creaties voor het eindejaar te presenteren. Om een vlotte communicatie aan de standen te verzekeren, hebben we enkele vertalers voorzien.

2. Ontdek er onze eindejaarsacties
Tijdens de Cheese Market '17 kunt u genieten van zeer interessante promoties op al onze merkproducten. Naast deze uitgebreide promoties en acties, ontvangt u dankzij uw bezoek aan onze beurs, nog een flinke korting van 5% op de specialiteiten van uw eindejaarsbestelling!

3. Exclusief voor vakmensen!
Onze vakbeurs richt zich op de echte professionals! Kom in contact met gepassioneerde kaasspecialisten en ontdek wat er leeft in de kaasindustrie.Om deze beurs exclusief voor vakmensen te houden, vragen we u zich te registreren via www.cheesemarket.be voor 19 augustus 2017.

4. Maak kans op waardevolle prijzen!
Wij geven tijdens deze beurs maar liefst 4 luxetrips naar Bordeaux weg en nog meer waardevolle prijzen! Kortom, het is zeker de moeite om onze beurs een bezoek te brengen! Tot dan!

CHEESE MARKET

CHEESE MARKET

LIEVEN BAUWENSTRAAT 9
8200 BRUGGE
+3250312826
+3250316868