naar top
Menu
Logo Print

Award voor kruimelgehakt

Eer weggelegd voor Dekeyzer-Ossaer
magazine

Ook dit jaar reikte Designregio Kortrijk weer zijn befaamde designawards uit voor innovatieve producten en gedurfde designs. Die eer was onder meer weggelegd voor het kruimelgehakt van Dekeyzer-Ossaer. Dit familiebedrijf biedt gehakt aan dat los per korrel wordt ingevroren in plaats van in blok. “De award kwam voor ons als een grote verrassing, maar tegelijk is het een grote eer om ermee uit te mogen pakken,” aldus zaakvoerder Johan Dekeyzer. Elk jaar reikt Designregio Kortrijk awards uit aan bedrijven en producten die in het oog springen met innovatieve technieken, nieuwe denkwijzen en gedurfde designs. Met dit product kunnen retailers inspelen op de groeiende vraag naar convenience producten en maaltijdcomponenten. Voor grootkeukens en cateringbedrijven betekent de keuze voor kruimelgehakt dan weer een grote tijds- en foodcostwinst en meer ruimte voor creativiteit in de keuken. Dekeyzer-Ossaer is al jaren expert op het vlak van verse vleesbereidingen en blinkt in het bijzonder uit in gehaktbereidingen. Begin 2016 werd het gehaktrecept herbekeken, de kruiding uitgebalanceerd en het zoutgehalte verminderd. In de toekomst zal het aanbod kruimelgehakt uitbreiden met puur runds-, lams- of gevogeltegehakt, wild gehakt of voorgebakken gehakt.

DEKEYZER-OSSAER

DEKEYZER-OSSAER

+3251591059
+3251591058