naar top
Menu
Logo Print

KWALITEIT EN DIVERSITEIT NOG STEEDS SLEUTELWOORDEN VOOR TAVOLA

Hotspot voor smaak en business: alle foodprofessionals onder één dak

TavolaTavola presenteert om de twee jaar bourgondische klassiekers en trendy food, in een smakelijke mix van hoogwaardige producten. Zowel marktleiders als artisanale fabrikanten komen er aan bod. Ook dit jaar verwacht het event weer bijna 17.000 internationale aankoopverantwoordelijken uit de retail, speciaalzaken en cateringorganisaties.

BEZOEK TAVOLA

17.000 aankoopverantwoordelijken uit de retail, speciaalzaken en cateringorganisaties uit meer dan dertig landen ontdekken om de twee jaar een unieke mix van streng geselecteerde fijne en verse voeding op Tavola. De beurs presenteert in vijf sfeervolle beurshallen een 400-tal streng geselecteerde exposanten. Onder hen heel wat vaste klanten, maar ook een derde nieuwkomers. Eind 2017 was er al 10.000 m² standoppervlakte ingenomen. Zo zit Tavola stevig op koers om ook in 2018 een uniek inspiratieplatform te vormen voor de foodcommunity.

GEVARIEERD AANBOD

Men vindt er hoogwaardige producten uit alle productsectoren: agf; bereide gerechten en traiteurproducten; diepvriesproducten; dranken (alcoholisch en niet-alcoholisch), koffie en thee; droge voeding, specialiteiten en delicatessen; vegetarische producten; vis en zeevruchten; vlees, vleesproducten, wild en gevogelte; zoetwaren, brood en gebak alsook zuivelproducten. Bezoekers kunnen de exposanten ook selecteren op:
• allergenenvrije en glutenvrije voeding;
• biologische en ecologische voeding;
• halal, koosjer;
• private brands;
• streekproducten en etnische voeding.

Internationaal karakter

Er zijn opnieuw heel wat standhouders uit het buitenland, zowel individuele deelnames als via internationale paviljoenen.

Tavola

ARTISANAAL BLIJFT SCOREN

En ook dit jaar worden meerdere zones gereserveerd voor artisanale fabrikanten waar zij originele en kwaliteitsvolle producten in kleine, uniforme stands kunnen voorstellen.

GOUDEN TAVOLA

De beste innovaties met sterk commercieel potentieel worden door een professionele jury bekroond binnen vier rubrieken:
• Gouden Tavola Retail(producten voor zelfbediening);
• Gouden Tavola Traiteur(producten voor traditionelebediening);
• Gouden Tavola Foodservice(producten voor cateringorganisaties);
• Gouden Tavola Delicatessen(producten voor delicatessenzaken).
Op de beursvloer verloopt de wedstrijd als volgt:
• Er is een galerij waarin de geselecteerde producten van de tweede ronde terug te vinden zijn.
• De top 3 van elke categorie wordt gepresenteerd in hal 5 - met degustaties!
• Bezoekers kunnen uit de twaalf winnaars voor hun favoriet stemmen, die na afloop van Tavola de publieksprijs ontvangt.

TAVOLA PRAKTISCH

Waar?

Kortrijk Xpo, hallen 1-2-4-5 & 6

Wanneer?

Zondag 11 tot en met dinsdag 13 maart 2018
Telkens van 10 tot 19 u. Op dinsdag tot 18 u.

Toegang?

Uitsluitend voor professionelen; gratis toegang mits onlineregistratie op www.tavola-xpo.be

Meer info

www.tavola-xpo.be

Beurzen

TAVOLA

KORTRIJK XPO

DOORNIKSESTEENWEG 216
8500 KORTRIJK
+3256241111
+3256217930