TÊTE PRESSÉE COMBINEERT TRAITEURWINKEL MET RESTAURANT  

TÊTE PRESSÉE COMBINEERT TRAITEURWINKEL MET RESTAURANT

In juli 2009 openden Pieter Lonneville en zijn vrouw Lien Vanrafelghem hun eigen restaurant en traiteurwinkel in een voormalige beenhouwerij in Brugge. Na een goede leerschool bij Stefaan Couttenye in 't Hommelhof roerde Pieter enkele jaren in de potten van Oud Sluis. Sergio Herman leerde hem de kunst om te koken tot in de perfectie. Na een sabbatjaar in IJsland kwam Pieter in Brugge terecht. Ondertussen blaast Tête Pressée al tien kaarsjes uit en heeft Pieter ook een slagersopleiding gevolgd.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.