- 27 februari 2020
- Door Tara Van Den Neste
- | 5 min. leestijd
Maak van uw zaak een onmisbaar on-the-goverkooppunt
Ten gevolge van de haastige consument zijn on-the-goproducten vandaag de dag immens populair. Hij is vaker onderweg, waardoor gemak en efficiëntie een grote rol spelen. Veel slagers spelen in op deze trend door broodjes, soepen en dagschotels aan te bieden. Maar daar blijft het niet bij. Het gamma wordt steeds meer uitgebreid met vegetarische alternatieven, dranken en desserts, zodat de consument alle benodigdheden in één keer kan aankopen. Sommige slagers werken zelfs met een bestellings- en afhaalsysteem voor een vlottere bediening.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.