- 27 februari 2020
- Door Marie Verhulst
- | 6 min. leestijd
Ook flexitariers vinden hun gading bij slagerij michels
Bijna 25 jaar geleden openden als prille twintigers Chris en Geraldine hun eigen slagerij. In die tijd zijn ze er niet alleen in geslaagd om een succesvolle zaak uit te bouwen, Chris Michels heeft ook een voortrekkersrol genomen met zijn vegetarisch aanbod. Zo speelt hij naadloos in op de dalende vleesconsumptie en het groeiend aantal vegetariërs en flexitariërs. “Toch ben ik niet bang voor de toekomst. Er zal altijd vraag zijn naar kwalitatief vlees”, duidt Chris.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.