MAALTIJDBEREIDING WORDT EENVOUDIGER VOOR SLAGER

KOKEN, STOMEN, BRADEN, KONFIJTEN, SOUS-VIDE OF FRITUREN

De klassieke slagerij evolueert steeds meer van beenhouwerij naar volledige maaltijdbereiding. Rational zet daarom al sinds zijn ontstaan in op het produceren van toestellen die het werk voor slagers, poeliers en visspecialisten verlichten. Slagerij De Laet & Van Haver in Hove produceert zo al jaren maaltijden met Rational SelfCookingCenters® in allerlei maten en nam destijds als eerste het VarioCooking Center® in dienst. Het kocht recent zelfs het grootste VarioCooking Center-model aan. “Sinds we het hebben, kan ik het toestel enkel toejuichen. We zijn ondertussen aan ons derde toestel toe, omdat we steeds meer capaciteit nodig hebben, en we zien alleen maar groei door met het multifunctionele kooksysteem te werken”, vertelt Luc De Laet, zaakvoerder van slagerij De Laet & Van Haver.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.