- 05 november 2018
- | 3 min. leestijd
Meat Boutique
In de Ezelstraat in Brugge kunnen de omwonenden sinds de zomer terecht in een nieuwe slagerij. Meat Boutique valt op door zijn gewaagd interieur en door het aanbod met focus op vers en huisbereid. De zaak is al de tweede zaak in vier jaar tijd van slagerskoppel Anneleen De Meyer en Geert Van Den Berghe. Zij kozen bewust voor deze buurt, die dankzij andere zelfstandige handelszaken momenteel opnieuw opleeft en waar er bovendien in de directe omgeving geen andere slagerijen zijn.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.