- 12 mei 2020
- Door Marie Verhulst
- | 4 min. leestijd
Klant wil meer dan snelle hap
Belegde broodjes worden in hoofdzaak nog vaak aanzien als een snelle hap om de grootste honger even te stillen. Maar in tegenstelling tot vroeger verkiest de hedendaagse klant ook afwisseling, naast de traditionele martino, smos, broodje kaas of hesp enz. En daar mogen best wat originelere, meer gedurfde en exotische smaken tussen zitten. Terwijl de ingrediƫnten en het broodje zelf bij voorkeur zo volwaardig en zo gezond mogelijk dienen te zijn.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.