- 20 maart 2018
- | 4 min. leestijd
Markt natuurlijk gekweekt vlees groeit
Het duurzaamheidsbesef onder de consumenten groeit en dat leidt naar de vraag hoe dieren worden geteeld en geslacht. In deze bijdrage gaan we op zoek naar wat de verschillende vleesproducten onderscheidt van elkaar. Wat is het verschil tussen natuurlijk gekweekt vlees (natuurvlees), biologisch gekweekt vlees (biovlees) en zijn reguliere soortgenoten? Is het zijn meerprijs waard? Is natuurvlees of biovlees gezonder? We vragen raad aan Veronique Roosens van De Groene Slager in Wijnegem.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.