- 29 november 2017
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Foodservices
Steeds meer vraag naar desserts met minder suiker
De klant wil steeds meer. Ook op het vlak van desserts verwacht hij meer dan de klassiekers zoals chocolademousse. Bovendien groeit er een grotere bewustwording van wat erin zit. Minder suiker is een van de grootste wensen. Kleinere porties worden steeds populairder en salted caramel is dé smaak van het moment. Het aanbod van conveniencedesserts is groot. Leveranciers maken het de chefs graag zo makkelijk mogelijk, al rekenen ze ook wel op de creativiteit voor de afwerking om zo het dessert een eigen touch te geven.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.