naar top
Menu
Logo Print

Nieuws

De winnaars van de Paté Creators of the Future Concours

DE BEAUVOORDER PATE

Creatief met Mexicaanse klassiekers

Hoe je bestelwagen inrichten?

Filip Vermeulen is eerste beenhouwer van België

Passie voor producten van bij ons

Winkelverlichting kan maken of kraken

Winkelverlichting kan maken of kraken

1 op de 3 elektronische betalingen in 2018 lager dan 10 euro

Horeca Expo: een niet te missen trefpunt

EASYFAIRS

Sander Van de Walle wint Eerste Kok van België 2019

Diversiteit met themasalades

Nico & Katrien, drie speciaalzaken onder een dak

De Vlaming let weinig op herkomst van producten

VLAM

10 redenen waarom Keurslagers het beter doen

BELGISCHE KEURSLAGERS

Kalfsvlees past in 'gezondheidsdieet' moderne consument

Innovaties kassaweegschalen

#SIALRISINGSTARTUPS

SIAL

Duaal leren en werken, wat heeft de slager-traiteur eraan?

Japans geïnspireerde sauzen zijn nieuwste trend

Unieke kijkstal in Pittem illustreert de aan pak van moderne varkensboer

TIKAL NV

Meat Expo biedt ambitieus programma aan

MEAT EXPO

Kies een Crafter op uw maat

D'IETEREN

Action Nationale Jambon Ganda

VLEESWAREN CORMA

Nationale Actie Ganda Ham

VLEESWAREN CORMA

Stephan Destrooper bouwt merk rond melocakesconcept

Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

Keurslager

BELGISCHE KEURSLAGERS

Vlaming wil puur, lokaal en bio

Diversi Foods & Wolf ButterBack slaan handen in elkaar

DIVERSI FOODS

Diversi Foods en Wolf ButterBack

DIVERSI FOODS

89% van online Belgen overweegt onlineaankoop

Waalse voedingsbedrijven zoeken geschikte werknemers

FEVIA

Aan de slag met kazen

Deze trends hebben een invloed op uw omzet

Conjunctuur neemt adempauze

FEB - VBO - VBU

De 5 grote retailtrends

Slagerij Verstappen gaat mobiel

De meerwaarde van gelabeld varkensvlees

Jaarverslag voedingsindustrie reden tot juichen én paniek

FEVIA

Ter Groene Poorte stuurt open brief aan Hilde Crevits

Vlaams zeewier veelbelovend in de verwerking

EV-ILVO

‘Visserij Verduurzaamt’ op de veilklok

EV-ILVO

Klaarheid in het kluwen van audits

Speel origineel in op het WK voetbal

Automatische deuren Desatec

DESMET ELEKTRO

Ardo is beste Belgische investeerder in Frankrijk

ARDO

Noyen kiest voor duurzame aanpak met Zwalmbeekhoeve

NOYEN

Metro focust op lokaal met nieuw filiaal

Haspengouw Beef exclusief bij Jo Herbots

JO HERBOTS

Cijfers thuisverbruik eieren, kip en konijn

VLAM

Gratis? Wow, da’s straf!

WORLDLINE

Sector gekant tegen extra verpakkingstaksen

FEVIA

Vierjaarlijkse herijk weegtoestellen

DIGI BELGIUM

SIAL Paris: uw badge met Early Bird tarief!

SIAL

Uitzonderlijk aanbod: met uw gasten naar Waregem Koerse

Nieuwe gedelegeerd bestuurder voor Fevia

FEVIA

Ateliervloer en afwatering bepalend voor voedselveiligheid

Fair trade groeit fors met 23 procent

Partnership Retail Design Lab & Shop Design Awards

Pizzadeeg met biergist wint Food At Work Student Awards

FEVIA

Inspiratie voor uw teambuilding activiteiten

Smaakpaleis op zaterdag 26 mei

TER GROENE POORTE

Erwin Mertens opent tweede winkel in 'De Smidse'

Win een Shop Design Award!

De Gallux is geboren

LKC POULTRY

Bancontact en Payconiq fuseren

BANCONTACT COMPANY

Pastei van stamgember wint Paté Concours

DE BEAUVOORDER PATE

Goud voor Boer’n Trots Honing

VANDERSTERRE HOLLAND

Markt natuurlijk gekweekt vlees groeit

Tips voor mooiere charcuterieschotels

Aantal Belgische webshops gestegen

Specialisatiejaar leidt meteen tot arbeidscontract

TER GROENE POORTE

Bake-offtrends voor 2018

De kwaliteit van Franse runderrassen

Wandkoelers boost voor meeneemartikelen

Tavola brengt uniek aanbod in nichemarkt premiumvoeding

TAVOLA

Jermayo sauzen in nieuw kleedje

JERMAYO

Nieuw leven voor topdelicatessen

OXYGENIUM

Duaal leren ideaal voor werkrijpe jongeren

Oosterse specerijen: boeiend smakenpalet in uw koeltoog

Wonky overtuigt Colruyt

WONKYFOOD

50 jaar Slagerij Ter Groene Poorte

TER GROENE POORTE

Chocolate Awards Day in Ter Groene Poorte

TER GROENE POORTE

't Hooghuys kiest voor Bizerba

BIZERBA BELGIE

Food Associates op Tavola Expo

DELISOL

Delisol seizoentapenade!

DELISOL

Vind kwaliteit en diversiteit

TAVOLA

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!

Word creatiever met zeeduivel

VLAM

De Horeca-professionals zijn klaar voor Horecatel!

HORECATEL

Ontdek gratis bakkerij- en patisserietrends op Europain

TAVOLA: 11-13 maart in Kortrijk

TAVOLA

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Björn Thys nieuwe key-accountmanager bij DIGI

DIGI BELGIUM

Slagers welkom op jaarlijkse “Taste & Discover” event

Award voor kruimelgehakt

DEKEYZER-OSSAER

Nieuwe logo’s voor Fevia en food.be

FEVIA

World Cheese Awards

Hospitality Awards

Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen

GREEN SEED BELGIUM

77% jonge Belgen laten cash links liggen

BANCONTACT COMPANY

De keuze van een koel- en vriescel

Het groeipotentieel van gevogelte

Culinaire soep op het feestmenu

Doorschuifvaatwassers zijn efficiënter

Scherpe prijsstijging eieren bedreigt leefbaarheid voedingsbedrijven

FEVIA

Contactloos betalen met smartphone

BANCONTACT COMPANY

Gloednieuwe webshop van Rob

Horeca Expo 2017 komt dichterbij

EASYFAIRS

Samenwerking Hendrik Dierendonck en Ellis

Lancering Alliance 2022

RENAULT BELGIE LUXEMBURG

Horeca Show 2017

FAIRPAK

Interview: Geert Ally CEO Meat&More

Kwaliteit met kant-en-klare sauzen

Treur Kaas wint 5 awards

E.M. TREUR EN ZN.

Ontdek innoverende producten

DEPUYDT

Cheese Market '17

DUPONT JAN KAASIMPORT

Uniek varkensras zijn nieuwe bewoners

HORECA TOTAAL B.V. BRUGGE

Topkwaliteit van Britse runderrassen

speciaalzaken: omzet blijft dalen

meer