naar top
Menu
Logo Print

Nieuws

Björn Thys nieuwe key-accountmanager bij DIGI

DIGI BELGIUM

Slagers welkom op jaarlijkse “Taste & Discover” event

Award voor kruimelgehakt

DEKEYZER-OSSAER

Nieuwe logo’s voor Fevia en food.be

FEVIA

World Cheese Awards

Hospitality Awards

Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen

GREEN SEED BELGIUM

77% jonge Belgen laten cash links liggen

BANCONTACT COMPANY

De keuze van een koel- en vriescel

Het groeipotentieel van gevogelte

Culinaire soep op het feestmenu

Doorschuifvaatwassers zijn efficiënter

Scherpe prijsstijging eieren bedreigt leefbaarheid voedingsbedrijven

FEVIA

Contactloos betalen met smartphone

BANCONTACT COMPANY

Gloednieuwe webshop van Rob

Horeca Expo 2017 komt dichterbij

EASYFAIRS

Samenwerking Hendrik Dierendonck en Ellis

Lancering Alliance 2022

RENAULT BELGIE LUXEMBURG

Horeca Show 2017

FAIRPAK

Interview: Geert Ally CEO Meat&More

Kwaliteit met kant-en-klare sauzen

Treur Kaas wint 5 awards

TREUR EXTRA BELEGEN KAAS PENSIOEN

Ontdek innoverende producten

DEPUYDT

Cheese Market '17

DUPONT JAN KAASIMPORT

Uniek varkensras zijn nieuwe bewoners

HORECA TOTAAL B.V. BRUGGE

Topkwaliteit van Britse runderrassen

speciaalzaken: omzet blijft dalen

Nieuwe vakbeurs : VersVak

EASYFAIRS NETHERLANDS

Hoe correct labelen?

Verantwoorde kinderreclame

FEVIA

Beste Goudse kaas ter wereld

DE KAZERIJ

Glorius Slager Festival

GOEMAERE-LAFAUT

Zesde sterreneditie RestoDays in juni

VOICE

Nieuwe MY Renault-app

RENAULT BELGIE LUXEMBURG

Landana: specialist Hollandse kazen

VANDERSTERRE HOLLAND

Konijnenvlees ondergewaardeerd product

VLAM

Groeiend aandeel van gevogelte

VLAM

Maak onestopshop met groenten en fruit

Chocoladeweek in Brugge

Koude sauzen veelzijdiger dan ooit

Imagopackgroup

IMAGOPACKGROUP

Belg blijft echte vleeseter

VLAM

Voeding van de toekomst

FEVIA

Verse vis deed het goed in 2016

VLAM

Belgische groente- en fruitconsumptie

VLAM

Rebranding Delisol

DELISOL

Nieuw kwaliteitslabel 'Rouge'

DUROC D'OLIVES

Schap supplementaire producten

Het Gouden Mes 2017

Samenwerking slachthuis Tielt gestopt

DUROC D'OLIVES

"Wij willen ons leiderschap bestendigen"

RENAULT BELGIE LUXEMBURG

Pauwels Sauzen bekroond

PAUWELS

Fevia innovatiewedstrijden

FEVIA

Breydel Chimay neemt kookgoed Jan over

VLEESWAREN ANTONIO

Labels varkensvlees

Kledij in de slagerij

Aankoopcriteria snijmachines

Zomerse kazen

Recepten voor bereide gerechten met ham

Dé foodspecialiteitenbeurs dit voorjaar

DE KAASFABRIEK

De Beste Pralines van het Jaar in 1 box

Op Horecatel “wordt u bediend!”

HORECATEL

Vandemoortele in het nieuw

VANDEMOORTELE FOODSERVICE

Eerste Belgische elektrische bestelwagen

ADDAX MOTORS

Sligro wil ISPC overnemen

ISPC GENT

Bestel uw truck online

RENAULT V.I. BELGIE

Retail Awards 2016 uitgereikt

Franchising Belgium

DE BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE

Emmi wint 18 medailles

EMMI NEDERLAND

Kookketels voor kant-&-klare bereidingen

Masterclass schelpdieren & infusies

TER GROENE POORTE

Inspirerende stoofpotjes

Vacuümgaren, een rendabele investering

Flandrien Kaas in de prijzen

ID FRESH

Horeca Expo 2016, een succes

EASYFAIRS

Verrassend verrassingsbrood

Sam Van Houcke wordt Viskok van het Jaar

VLAM

Bossuyt inspireert horeca

BOSSUYT WINKELINRICHTING

Trancheermes, gelijke porties

Verleidende verrines

Brood bij de slager

Sterk imago door desserts

Roken als BBQ-alternatief

Hygiënisch bewaren

Appreciatie voor ovenschotels

Braadspit lokt klanten

Het succes van carpaccios

Enkel veilig titaniumdioxide in voeding

FEVIA

Nieuwe slogan voor Duroc d'Olives

DUROC D'OLIVES

Allergenenbeheer horeca & zorg

ALLERGENEN CONSULTANCY

Bijna 120 jaar vlees van 't paardje

CHARLES DE NIL & ZOON

Kunststofvloeren in de keuken

Kaartbetalingen stijgen

Nieuwe website Ucook

CLARYS

SAVE THE DATE: HORECA EXPO

EASYFAIRS

Glenn Verhasselt, Eerste Kok van België

Food Around The Clock

LANTMANNEN UNIBAKE LONDERZEEL

ILVO op Open Bedrijvendag

EV-ILVO

Julie Baekelandt, Lady Chef of the Year

Allergenen kookworkshop

ALLERGENEN CONSULTANCY

Mercedes-Benz Vision Van

MERCEDES-BENZ BELGIUM LUXEMB

Geef ongedierte geen kans

5 Nieuwe Pauwels sauzen

PAUWELS

Cursus Allergenenbeheer

ALLERGENEN CONSULTANCY

Boer’n Trots Honing geitenkaas bekroond

VANDERSTERRE HOLLAND

Cheese to meat you

DEPUYDT

Herontdekking klassieker eclair

Weg met vooroordelen paté

Lamsvlees het hele jaar door

Troeven paardenvlees op een rij

Jermayo vanaf nu op social media

JERMAYO

Belegde broodjes zijn volop in evolutie

Juiste verlichting doet kopen

Nieuwe vertegenwoordiger

DE WILDE EIEREN, KAAS & ZUIVEL

Innovatief spatelconcept

LANTMANNEN UNIBAKE LONDERZEEL

Waalse delicatessen op Lekker Genieten

GIDEE

750.000 Vivaro's

GENERAL MOTORS BELGIUM

Slager worden is opnieuw hip

TER GROENE POORTE

Plastibac start PB Packaging

LINUM EUROPE

Damse Mokke favoriete bio zuivelproduct

BIOFORUM VLAANDEREN
meer