naar top
Menu
Logo Print

Junior Polderkok

Brasvar als thema op de wedstrijd
magazine
In de Hotelschool Ter Groene Poorte in Sint-Michiels werd dinsdag 26 februari de jaarlijkse kookwedstrijd voor de Junior Polderkok gehouden. Het is een organisatie van de Angora Club Brugge in samenwerking met de hotelschool. De leerlingen moeten telkens werken met een vast ingrediƫnt, dit jaar het Brasvar varkensvlees. Uit 21 inzendingen werden zeven leerlingen weerhouden van het vijfde jaar hotel-restaurant en grootkeuken om het tegen elkaar op te nemen. Het was een sterke editie met zeven originele creaties. Bjorn Verstraete uit Oostduinkerke, leerling in Hotelschool Ter Groene Poorte, werd uitgeroepen als de nieuwe Junior Polderkok. Zijn gerecht met vier bereidingen van het Brasvarken stak er dan ook bovenuit.
Voor meer info over het Brasvarken, zie www.brasvar.be of contacteer Angelique op 0491/25.00.35.