Een heel geliefde, lekkere en veelzijdige vis kon recent de titel 'Vis van het Jaar 2025' in de wacht slepen. Vlaams minister van Zeevisserij Hilde Crevits kwam de winnaar onthullen in de Hotelschool Oostende. Ontdek hem hier.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Vis van het Jaar 2025: niet de mooiste, wel de lekkerste
Tijdens de bekendmaking van de verkiezing door VLAM en de visserijsector - en in aanwezigheid van Vlaams minister van Zeevisserij Hilde Crevits - werd duidelijk dat deze vis veel variatie toelaat.
Kookham is misschien een vertrouwd product, maar de juiste kiezen vraagt meer dan je denkt. Want of je nu sneetjes verkoopt aan de toonbank of werkt met bereidingen: de juiste ham maakt het verschil in smaak, structuur én rendement
Ontmoet onder meer deze bedrijven op het Food Process Seminar
Op donderdag 13 november brengt het Food Process Seminar de top van de bedrijven en professionals uit de Belgische voedingsindustrie samen voor een middag vol inspiratie, netwerking en vooruitblik op de toekomst van ai binnen de voedingssector.
De eerste sprekers zijn bekend. Keynotes Jan Denys, Vickie Dekocker en Francoise Chombar brengen hun inspirerende visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. Reserveer nu met vroegboekkorting.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.