Eind september is het zover en gaat het nieuwe concept van start waarbij vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola verenigd werden. Ook wij zijn er present, met de uitreiking van de Food Personality of the Year Awards én de Belgium Chocolate Awards.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Artisan 2025 brengt foodprofessionals samen
Van 28 september tot 1 oktober 2025 is Kortrijk Xpo opnieuw the place to be voor Belgische vaklui uit de foodsector. Nieuw is dat met 'Artisan' het gekende vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola in één uniek event wordt versmolten.
De smaak van écht kaasvakmanschap herken je aan het Rode Zegel!
Wist u dat Lutjewinkel, in Noord-Holland, de bakermat is van een van de lekkerste kazen ter wereld? Al bij de eerste hap van onze Noord-Hollandse Gouda proeft u meer dan alleen de rijke, romige smaak.
Op 21 en 22 september 2025 wordt Parijs de hoofdstad van de delicatessen met de beurs Gourmet Selection. Meer dan 360 internationale exposanten komen samen in hal 5.2 van Paris Expo (Porte de Versailles) om er hun creaties en vakmanschap te showen.
Waarom PMD fout sorteren grote gevolgen kan hebben
In steeds meer bedrijven wordt PMD gesorteerd, en dat is uiteraard een goede zaak. Maar er belanden ook steeds meer zaken bij PMD die er helemaal niet thuis horen. En dat is niet zo onschuldig als het lijkt. Fost Plus vraagt in een nieuwe bedrijfscampagne meer aandacht voor de sorteerregels.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.