Online magazines

31 maart 2020 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

uitzonderlijke communicatie
Uitzonderlijke maatregelen vergen een uitzonderlijke communicatie. Wij helpen u hiermee graag verder! Daarnaast brengen we u de basisprincipes van het roken, uitgelegd door expert Jan-Reimer Westerhuis, zaakvoerder van rookoven.com en expert in outdoorcooking.
Het coronavirus heeft ongetwijfeld al veranderingen teweeggebracht in uw zaak. Vertel het ons snel en ontdek hier meteen hoe het zit bij uw collega's!
De coronacrisis zorgt ervoor dat heel wat bedrijven moeilijkheden hebben om hun klanten fysiek te bereiken. Online daarentegen blijft volledig actief. PMG lanceert daarom de uitzonderlijke actie van 50% korting op alle online communicatie, geplaatst vóór 1 juni 2020.
Als vakblad voor de slager willen we een positief verhaal vertellen over vlees. In deze bevraging polsen we naar welke vleessoorten er goed scoren en hoe u de toekomst ziet. Deze survey vraagt slechts 1 minuut van uw tijd in beslag en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox! Alvast bedankt voor uw tijd!
Smeva is een begrip in de sector. 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige koelmeubelen, koel- en vriescellen is uitzonderlijk. Tegelijk plaatst Lemmens Winkelinrichting met totaalconcepten..
Naar aanleiding van de eerste editie van de Shop Design Barometer voeren we een grootschalig onderzoek ivm geplande investeringen op het gebied van winkelinrichting.
Het roken van vis of vlees werd vroeger gedaan om het eten langer te kunnen bewaren, vandaag wordt er nog steeds gerookt vanwege de specifieke smaak.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.