Het 'natuurlijke' imago van rauwe en gekookte hamspecialiteiten straalt af op de rest van uw aanbod. Ontdek in deze online editie van Delicatesse nuttige tips om de verkoop van ham te boosten. Dieter Devriendt
Van cateraar tot horeca uitbater, van chocolatier tot bakker. Voor elke stiel binnen de foodretailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.
Met een mooi assortiment van hamspecialiteiten biedt u uw klant precies wat hij zoekt: een transparant en (h)eerlijk product. Wij geven u 10 tips om deze fijne vleeswaren succesvol aan de man te brengen.
Imperial lanceerde eind 2023 de 'Fiorino', een luchtgedroogde schimmelsalami met een sublieme smaak. Slagers en delicatessenzaken zijn enthousiast over de frisse en intense smaak van de 'Fiorino', zijn ciabatta-vorm en gewicht van 1,1 kg, en het feit dat er geen snijverlies is..
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.