Er heerst al even een discussie of je als slager nu al dan niet moet investeren in een webshop. Jef's Butcher Store heeft met beide geëxperimenteerd en kan dus de vergelijking maken. Wat is zijn conclusies? Lees het hier!
Goeie morgen, Koksijde, zo begint slager Jef Debouver (27), elke dag met een culinair toppertje op zijn Facebookpagina. Sinds juni dit jaar heet slagerij Fernand nu Jef’s Butcher Store. Voortaan bestel je je specialiteiten vers vlees niet enkel...
Zelf doen of uitbesteden? Dat is de hamvraag die heel veel bedrijven zich stellen als ze beslissen hun boodschap via een evenement te communiceren. Pascal Cauwelier geeft u vijf goede argumenten om voor een eventbureau te kiezen.
De klassieke slagerij evolueert steeds meer van beenhouwerij naar volledige maaltijdbereiding. Rational zet daarom al sinds zijn ontstaan in op het produceren van toestellen die het werk voor slagers, poeliers en visspecialisten verlichten.
Delicatessen bieden een gouden opportuniteit tot meerverkoop. Klanten die komen winkelen voor een lekker stukje vlees, gaan ook vaak op zoek naar kwalitatieve sauzen, fonds of andere delicatessen om hun gerecht mee klaar te maken.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.