Het lijkt alsof de gewoontes en wensen van de consumenten nog nooit zo snel verandererd zijn en zullen veranderen in de toekomst. Hoe moet u als vakman hier het best op inspelen? Wat zijn de do's en don'ts? Jean Pierre Roelands, boegbeeld achter CRU van Colruyt, geeft u alvast enkele gouden tips!
Na meer dan dertig jaar voor Colruyt Group gewerkt te hebben, is Jean-Pierre Roelands in zijn bezig met consulting voor middelgrote en grote bedrijven. Ook hij heeft het retaillandschap de afgelopen decennia enorm zien veranderen, maar ziet hij ook hoe het verder zal evolueren.
Het roken van vis of vlees werd vroeger gedaan om het eten langer te kunnen bewaren, vandaag wordt er nog steeds gerookt vanwege de specifieke smaak. Als slager kunt u gerookt vlees of vis ook makkelijk zelf bereiden, bijvoorbeeld als extra traiteurdienst.
De keuze van een gepaste werkschoen is niet eenvoudig en dient gebaseerd te zijn op de risico's waarmee je in bepaalde werkomstandigheden te maken kan krijgen. Waar let je op als je gaat kiezen? We geven enkele tips om de keuze te vergemakkelijken.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.