Online magazines

17 maart 2020 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
trend die goud waard is voor uw zaak
We eten met z'n allen steeds meer kleinere porties per dag. Bovendien doen we dat ook steeds meer onderweg. Uw zaak is hiervoor het ideale verkooppunt. Pak uit met ambachtelijke snacks en ga verder dan het typische belegde broodje. Ook Geert Ally van Buurtslager/Bon'Ap heeft dat begrepen!
Smeva is een begrip in de sector. 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige koelmeubelen, koel- en vriescellen is uitzonderlijk...
Geert Ally, de man die al vroeg inzag dat er heel wat inefficiƫnte stappen waren in het proces van de klassieke slagerij, stampte in amper twintig jaar een succesverhaal uit de grond, bestaande uit ...
Ten gevolge van de haastige consument zijn on-the-goproducten vandaag de dag immens populair. Hij is vaker onderweg, waardoor gemak en efficiƫntie een ...

De kleren maken de man of vrouw, dat is in uw onderneming zeker niet anders. De kledij die gedragen wordt in de slagerij of delicatessenzaak, bepaalt mee het imago..

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.