15 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxIn deze editie brengen we de trends voor dit jaar op vlak van bake-off, zowel broodsoorten als zoetigheden. Daarnaast bieden we inspiratie met oosterse smaken en bekijken we het potentieel van gevogelte. Vooral kippenvlees zit in de lift!
Mieke Masyn
Bladmanager Delicatesse

't Hooghuys kiest voor Bizerba voor meer flexibiliteit

Friedl Zoete en Tom Dewulf baten al achttien jaar 't Hooghuys in Zottegem uit. Hun zaak, waar meeneemgastronomie centraal staat, werd afgelopen zomer volledig vernieuwd, met een verdubbeling van de oppervlakte en een veel ruimer assortiment.
Volledig artikel lezen

Opendeurdag van 18 maart 2018

Op zondag 18 maart stelt Ter Groene Poorte de Opendeurdag voor als een 'Expeditie Gastronomie'. Een bezoek dat je doorheen keukens en ateliers, van pot tot pint, van truffel tot stokbrood en van espuma tot wijndegustatie slingert.
Lees meer

Bake-offtrends voor 2018

Het is al innovatie wat de klok slaat in de dynamische bakkerijwereld. Al deze nieuwigheden spelen uiteraard in op de heersende trends: van het gebruik van oergranen over het inspelen op 'indulgence' tot het op de markt brengen van minivarianten.
Volledig artikel lezen

Oosterse specerijen: boeiend smakenpalet in uw koeltoog

Aziatische smaken raken ook in de slagerij stilaan ingeburgerd, ook bij nieuwkomers als de Vietnamese en Koreaanse keuken wordt er inspiratie opgedaan. Invoerders en fabrikanten houden echter steeds de westerse zintuigen in het achterhoofd bij de samenstelling van hun assortiment.
Volledig artikel lezen

Veel groeipotentieel voor gevogelte

Algemeen gezien daalt de aankoopfrequentie van vlees, maar gevogelte houdt stand. In deze categorie blijft kip met een aandeel van 85% dominant met een stijgende voorkeur voor verwerkte en versneden kip.
Volledig artikel lezen

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Dit zijn de trends voor bake-off

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be