30 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTijd én geld besparen
Met kwalitatieve
convenienceproducten kunt u tijd én geld besparen, we illustreren dit aan de hand van een video vanop Tavola. Daarna geven we in deze editie ook aandacht aan de Britse runderrassen en het aanbieden van groenten en fruit in uw zaak.
Mieke Masyn
Bladmanager Delicatesse

PASTEI VAN STAMGEMBER WINT PATÉ CONCOURS

De 'Paté creators since 1934' van De Beauvoorder organiseerden met “De Beauvoorder Paté Concours" een wedstrijd waarbij slagerij-afdelingen van verschillende scholen uitgedaagd werden om de paté van de toekomst te creëren.
Lees meer

VIDEO: CONVENIENCE OP TAVOLA

Met kwalitatieve convenienceproducten kunt u tijd én geld besparen. U werkt sneller en kunt bovendien ook correcter doseren.
Volledig artikel lezen

BANCONTACT EN PAYCONIQ FUSEREN

Bancontact Company en Payconiq Belgium hebben op 26 maart aangekondigd dat ze één bedrijf worden. Door samen te smelten willen ze consumenten en handelaars het beste van twee werelden bieden om in de eerste plaats te kunnen voldoen aan de vraag naar veilige, performante en gebruiksvriendelijke betaaloplossingen.
Lees meer

VIDEO: SNACKING OP HORECATEL

 VIDEODrie maaltijden per dagen maken steeds meer plaats voor meerdere en kleinere maaltijdmomenten. Snacking zit in de lift, zoveel was duidelijk op Horecatel.
Video

TOPKWALITEIT VAN BRITSE RUNDERRASSEN

Als er veertig jaar geleden al exquis rundvlees aangeboden werd aan retail en restaurant, dan kwam het vaak uit Het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Runderrassen zoals Angus (Aberdeen), Schotse Hooglanders, Galloway, Hereford en in mindere mate Devon en Jersey waren toen al veelbesproken en geroemd om hun kwaliteit.
Volledig artikel lezen

MAAK ONESTOPSHOP MET GROENTEN EN FRUIT

Uw klanten zijn vaak drukbezet en u helpt hen door in uw winkel ook een assortiment van groenten en fruit aan te bieden. Zeker in regio's waar er weinig andere winkels in de buurt zijn, kan dit een echte meerwaarde zijn.
Volledig artikel lezen

VAN DE WINNAARS VAN 'DE BEAUVOORDER PATÉ CONCOURS'

160pxPaté is helemaal terug van weggeweest. Dat bewees de winnende patécreatie met gember van Courtney Reynaert, Ruben Brebels en Tyson Nuytemans van Ter Groene Poorte.
Lees meer

GOUD VOOR BOER'N TROTS HONING

De Boer'n Trots Honing geitenkaas van landgoed Kaamps werd met goud bekroond in de categorie Hard Goat's Milk Cheese op de World Championship Cheese Contest in Wisconsin.
Lees meer

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Tijd én geld besparen met kwalitatieve convenienceproducten

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be