13 april 2018

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxNatuurvlees en mooiere charcuterieschotels
Natuurvlees? Biologisch vlees? Wat is het verschil en wat wil de consument? Wij vroegen het aan Veronique Roossens van De Groene Slager. Verder gingen we ook langs bij houder van de Gouden Poem, Didier Van de Casteele. Hij gaf ons tips voor een mooiere charcuterieschotel.
Mieke Masyn
Bladmanager Delicatesse

HET FAMILIEBEDRIJF RICHT HAAR PIJLEN OP DE CONSUMENT

160pxDe Notekraker groeide in de afgelopen dertig jaar als familiebedrijf uit tot een gerenommeerde toeleverancier voor horeca, catering en traiteur door in te spelen op de marktbehoeften, kwaliteitszorg en een hechte teamvorming binnen het bedrijf.
Lees meer

MARKT NATUURLIJK GEKWEEKT VLEES GROEIT

Het duurzaamheidsbesef onder de consumenten groeit en dat leidt naar de vraag hoe dieren worden geteeld en geslacht. In deze bijdrage gaan we op zoek naar wat de verschillende vleesproducten onderscheidt van elkaar.
Volledig artikel lezen

TIPS VOOR MOOIERE CHARCUTERIESCHOTELS

Didier Van de Casteele van Slagerij Van de Casteele in Gent won al drie maal de Gouden Poem, de prijs voor de beste charcutier in de Eurobeef wedstrijd. Hij geeft tips voor de samenstelling van deze schotels.
Volledig artikel lezen

EVENTLOCATIES: ONZE SELECTIE VOOR 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting,...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

BANCONTACT EN PAYCONIQ FUSEREN

Bancontact Company en Payconiq Belgium hebben aangekondigd dat ze één bedrijf worden. Door samen te smelten willen ze consumenten en handelaars het beste van twee werelden bieden om in de eerste plaats te kunnen voldoen aan de vraag naar veilige, performante en gebruiksvriendelijke betaaloplossingen.
Lees meer

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Zo maakt u mooiere charcuterieschotels

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be