27 september 2017

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

Lees de nieuwsbrief online

NIEUWS OVER VLEES

Groeiend aandeel van gevogelte
Konijnenvlees ondergewaardeerd product
Buitenlandse Runder vleesrassen

DELICATESSE TV
Ontdek onze video's

ZOEK NAAR LEVERANCIERS
Overzicht leveranciers

Topkwaliteit van Britse runderrassen

Als er veertig jaar geleden al exquis rundvlees aangeboden werd aan retail en restaurant, dan kwam het vaak uit Het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Runderrassen zoals Angus (Aberdeen), Schotse Hooglanders, Galloway, Hereford en in mindere mate Devon en Jersey waren toen al veelbesproken en geroemd om hun kwaliteit.
Lees het artikel

Labels varkensvlees

De laatste jaren zetten steeds meer gemotiveerde varkenskwekers toprassen met specifieke eigenschappen op de kaart onder hun eigen label of merknaam. Die labels scheppen herkenbaarheid en vertrouwen tussen kweker, slager en consument.
Lees
het artikel

Troeven paardenvlees op een rij

Terwijl paardenvlees heel wat troeven heeft, duiken hier regelmatig twijfels of misverstanden over op. In dit artikel geven wij een aantal leveranciers de mogelijkheid om vijf stellingen over paardenvlees te funderen.
Lees
het artikel

Lamsvlees het hele jaar door

Twee populaire soorten lamsvlees in ons land zijn lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en lamsvlees uit Engeland. Dit artikel neemt u mee naar deze twee landen, en geeft een overzicht van hoe de lammeren in elk land gekweekt worden.
Lees
het artikel

Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept

Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. De Passendale kazen onderscheiden zich van andere harde en halfharde kazen dankzij hun witte eetbare korst, de smeuïge en fijne textuur en de typische fijne gaatjesstructuur.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingredi├źnten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazinze Delicatesse 1719 - kies voor kwaliteitsvlees

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be