18 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

Lees online

MAAK VAN UW WINKEL EEN ONESTOPSHOP

Maak onestopshop met groenten en fruit
Schap supplementaire producten
Brood bij de slager

DELICATESSE TV
Ontdek onze video's

ZOEK NAAR LEVERANCIERS
Overzicht leveranciers

Samenwerking Hendrik Dierendonck en Ellis

Ellis Gourmet Burger komt het met een new and improved versie van de Meatlover op de proppen. Partner in crime is beenhouwer Hendrik Dierendonck, die zijn passie voor vlees wederom in een Ellis burger mag gieten.
Lees meer

Autocut : SM5500G

Gedaan met etiketten afscheuren! Etiketteren wordt voor de klant steeds belangrijker. Hij wil niet enkel een zo transparant en duidelijk mogelijk etiket, het moet ook nog verzorgd zijn.
Lees meer

Horeca Expo 2017 komt dichterbij

Horeca Expo is het jaarlijkse trefpunt voor de Belgische horecasector en grootkeukens en vindt plaats van 19-23 november in Flanders Expo Gent. De beurs telt intussen jaarlijks meer dan 650 exposanten en meer dan 50.
Lees meer

Robot-Coupe Cutter Mixer R8

 VIDEOHet toestel heeft een doorzichtig deksel, om ononderbroken en gemakkelijk de bereiding in het oog te kunnen houden terwijl deze aan de gang is. Er is een snelle en gemakkelijke montage en demontage van het deksel mogelijk. Zo kan men tijdens de bereiding vloeistoffen of ingredi├źnten toevoegen zonder problemen. Er zit een handgreep aan de achterkant van de machine, om ze gemakkelijk te kunnen verplaatsen.
Video

Gloednieuwe webshop van Rob

Fijnproevers en gastronomen kunnen al meer dan 70 jaar bij Rob terecht. De onderneming staat bekend om zijn selectie van verfijnde producten en samenwerkingen met de beste producenten.
Lees meer

Fun doony's

Even weg van de drukte en de dagelijkse sleur. Tijd nemen voor jezelf. En wie houdt er niet van donuts, de bekendste Amerikaanse smaakvolle verwennerij. De nieuwe FUN Doony's lijken huisgemaakt en stralen nog meer fun uit.
Lees meer

Tube Smokey Barbecue 1L

De Smokey Barbecue saus van ANDA is een stevige barbecuesaus met een unieke kruidenmix en een authentieke rooksmaak. Onmisbaar voor uw hamburgerconcept, ook  te gebruiken op kipproducten en spareribs of om vlees mee te marineren voordat het de BBQ op gaat.
Lees meer

Nieuwe soepen Greenyard Frozen

Om aan de groeiende vraag te voldoen, lanceerde Greenyard Frozen onlangs een reeks 'ready-to-serve' soepen onder het Pinguin label. De soepen worden met veel liefde bereid en meteen in minder dan 10 minuten diepgevroren.
Lees meer

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - maak van uw winkel een onestopshop

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be