8 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

Lees online

DOSSIER: Het groeipotentieel van gevogelte

Algemeen gezien daalt de aankoopfrequentie van vlees, maar gevogelte houdt stand. In deze categorie blijft kip met een aandeel van 85% dominant met een stijgende voorkeur voor verwerkte en versneden kip.
Lees meer

DELICATESSE TV
Ontdek onze video's

ZOEK NAAR LEVERANCIERS
Overzicht leveranciers

Houmous Curry van Gran'Tapas

Gran'Tapas stelt de nieuwste smaak in het assortiment van houmous voor: Houmous Curry. Ook deze houmous is bereid naar traditioneel recept: op basis van kikkererwten, tahin, plantaardige olie en knoflook.
Lees meer

Video: vegan bij Ardo

 VIDEOBij Ardo draait alles rond vriesverse groenten, fruit en kruiden. Onze producten zijn puur natuur en daar zijn we trots op. Ze zijn de ideale basis voor tal van bereidingen en toepassingen. Vegan wordt steeds populairder. Ontdek in dit filmpje ons ruim aanbod vegetarische producten met een extra toets, zoals de quinoa groenkoolburger. Ardo speelt in op trendy, voedzame en makkelijk te bereiden producten.
Bekijk de v ideo

Vertical Cutter Mixer R 30

 VIDEODe Vertical Cutter Mixer R 30 heeft roestvrijstalen tiptoetsen voor gemakkelijke reiniging en langere levensduur. Er is pulsbediening voor grotere snijprecisie en een deksel van transparant polycarbonaat om een beter toezicht te kunnen houden op de bereidingen. Deksel en dichting kunnen in een handomdraai worden ge(de)monteerd.
Bekijk de v ideo

Seizoensproducten Delisol

Delisol stelt twee nieuwe seizoensproducten voor: Tapenade wortel met karwij:Natuurlijk smakend en licht zoet door de wortels combineert deze tapenade goed met verse geitenkaas, midden-oosterse za'atar kruiden en platte peterselie.
Lees meer

Bio Pitten- en zadenbrood

Dit compact broodje zit boordevol pitten en zaden (zoals psyllium!) Wij bundelen dit alles in één verrukkelijk en smakelijk broodje dat ongetwijfeld een meerwaarde vormt aan uw dagelijks voedingspatroon.
Lees meer

Scherpe prijsstijging eieren bedreigt leefbaarheid voedingsbedrijven

Sinds het uitbreken van de fipronilcrisis deze zomer is de prijs van eieren voor voedingsbedrijven verdubbeld. De prijsstijging voor eigeel zou nog een stuk hoger zijn, tot 250% sinds het begin van de crisis.
Lees meer

Doorschuifvaatwassers zijn efficiënter

Verzorg je steeds vaker de catering van feesten met tientallen couverts, maar was je die nog af met een frontlader? Dat kan veel efficiënter, met een doorschuifvaatwasser.
Lees meer

Culinaire soep op het feestmenu

Een lekkere verfijnde soep is en blijft de perfecte opener van elk eindejaarsfeest. Ze verdrijft op slag de barre winterkou, sluit perfect aan bij de culinaire trend van 'less is more' en stilt de eerste honger licht en gezond.
Lees meer

Contactloos betalen met smartphone

Mobiel betalen raakt steeds meer ingeburgerd. Belgen betalen maandelijks intussen al meer dan een miljoen keer via de Bacontact-app. Voortaan kan je de mobiele applicatie van Bancontact ook gebruiken om contactloos te betalen.
Lees meer

Gentenaer: de smaak van een (eigen)wijs volk

Gentenaer is een Goudse kaas die voorkomt uit de Vlaemsche traditie van genieten. De kaas wordt op natuurlijke wijze gerijpt op houten planken. Na 8 maanden ontluikt zijn sublieme zoete smaak in een Gents traditioneel kaaspakhuis.
Lees meer

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - Kipbereidingen scoren bij consument

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be