23 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

Lees online

Culinaire soep op het feestmenu

Een lekkere verfijnde soep is en blijft de perfecte opener van elk eindejaarsfeest. Ze verdrijft op slag de barre winterkou, sluit perfect aan bij de culinaire trend van 'less is more' en stilt de eerste honger licht en gezond.
Lees meer

DELICATESSE TV
Ontdek onze video's

ZOEK NAAR LEVERANCIERS
Overzicht leveranciers

196pxTopcharcuterie van eigen bodem

De Glorius vleesvarkens krijgen als extra voeding kruiden zoals tijm, rozemarijn en kurkuma in hun voeder. Dit resulteert in een gezond varken met een unieke smaak! Een uniek concept in België.Chef Vanderhaeghe van St. Nicolas is steeds op zoek naar unieke producten van regionale producenten om zo de echte Vlaamse terroirkeuken te kunnen aanbieden aan zijn klanten. Daarom testte hij enige tijd terug het Glorius varkensvlees in zijn restaurant.
Video

Gedaan met scheuren!

Etiketteren wordt voor de klant steeds belangrijker. Hij wil niet enkel een zo transparant en duidelijk mogelijk etiket, het moet ook nog verzorgd zijn. Het is dus spijtig dat zo goed als elk etiket en kassabon een scheurrandje heeft waardoor dikwijls nog belangrijke informatie wegvalt.
Lees meer

De keuze van een koel- en vriescel

Een behoefteanalyse helpt u bij de selectie van uw koel- en vriescel. De grootte en het aantal cellen hangen af van de hoeveelheid en de producten die u bewaart.
Lees meer

Doorschuifvaatwassers zijn efficiënter

Verzorg je steeds vaker de catering van feesten met tientallen couverts, maar was je die nog af met een frontlader? Dat kan veel efficiënter, met een doorschuifvaatwasser.
Lees meer

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - Met weinig middelen soep naar culinaire variant omtoveren

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be