7 december 2017

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

Lees online

Video: vegan bij Ardo

 VIDEOBij Ardo draait alles rond vriesverse groenten, fruit en kruiden. Onze producten zijn puur natuur en daar zijn we trots op. Ze zijn de ideale basis voor tal van bereidingen en toepassingen. Vegan wordt steeds populairder. Ontdek in dit filmpje ons ruim aanbod vegetarische producten met een extra toets
Video

Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards
Video

DELICATESSE TV
Ontdek onze video's

ZOEK NAAR LEVERANCIERS
Overzicht leveranciers

Slagerij/Delicatessenzaak Vandecruys uit Geel is klantvriendelijkste winkel

Eind november werden voor de 10e maal de Hospitality Awards uitgereikt in San Marco Village Schelle. Ruim 400 genodigden (genomineerde Horeca- en Retail uitbaters) verzamelden zich om te ontdekken wie een titel op zijn palmares mocht schrijven.
Lees meer

World Cheese Awards

Op de World Cheese Awards in Londen gingen diverse Belgische kazen met winnende titels lopen. Zo mochten kaasboerderij De Moerenaar uit Veurne, Flandrien Kaas uit Wervik en Kaasboerderij 't Groendal uit Roeselare samen 18 medailles in ontvangst nemen.
Lees meer

77% jonge Belgen laten cash links liggen

Onze betaalwijze neemt een nieuwe wending. Dat blijkt uit het Grote Bancontact Betaalonderzoek 2017. Bijna 8 op de 10 Belgen tussen 18 en 34 jaar hebben nog amper cash geld op zak.
Lees meer

Horeca expo onthult Innovation Awards

Op zondag 19 november maakte Horeca Expo de winnaars van de innovation awards bekend. De awards worden uitgereikt aan producten en diensten die vernieuwend zijn op de Belgische horecamarkt en een oplossing bieden in vele horecazaken.
Lees meer

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Slagerij/Delicatessenzaak Vandecruys uit Geel
is klantvriendelijkste winkel

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be