2 februari 2018

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Dossier: wij helpen u uw uitrusting kiezen

120pxIn deze editie reiken we heel wat oplossingen aan op vlak van uitrusting: sneller afwassen, hoe kiest u het juiste trancheermes, de goede snijmachine en hoe zorgt u ervoor dat uw werkkledij bij de identiteit van uw zaak past? Daarnaast bekijken we ook welke en hoeveel koel- en vriescellen u nodig heeft.

Mieke Masyn
Bladmanager Delicatesse

TAVOLA: 11-13 maart in Kortrijk

Ontdek op 11, 12 & 13 maart op Tavola de geselecteerde producten van meer dan 425 bedrijven uit 15 landen: trendy producten, vernieuwende merken of verrassende ontdekkingen van ambachtelijke, nieuwe of internationale brands.
Lees meer

De Horeca-professionals zijn klaar voor Horecatel!

Al meer dan 50 jaar lang zet Horecatel de toon in de sectoren van de horeca en de gastronomie. Van 4 tot 7 maart zullen ongeveer 420 exposanten, die zorgvuldig werden geselecteerd voor de kwaliteit van hun producten, hun infrastructuren en diensten, opnieuw bij elkaar komen voor deze afspraak in WEX in Marche-en-Famenne.
Lees meer

Slagers welkom op jaarlijkse “Taste & Discover" event

Op 26 februari is het weer zover. Het jaarlijkse Taste & Discover event neemt dan naar jaarlijkse gewoonte weer plaats. Ontdek op het evenement alle voordelen die een klasseslager kan bieden en ontmoet er alle leden.
Lees meer

DOSSIER SLAGERIJUITRUSTING

Zo kiest u de juiste koel- en vriescel

Een behoefteanalyse helpt u bij de selectie van uw koel- en vriescel. De grootte en het aantal cellen hangen af van de hoeveelheid en de producten die u bewaart.
Volledig artikel lezen

Sneller afwassen

Verzorg je steeds vaker de catering van feesten met tientallen couverts, maar was je die nog af met een frontlader? Dat kan veel efficiënter
Volledig artikel lezen

Hier moet u op letten als u een snijmachine kiest

Kwaliteitsvolle snijmachines zijn in de moderne slagerij van onschatbare waarde. Ze geven uw kaas- en vleesplakjes niet alleen een onberispelijke uniforme look, maar dragen ook bij tot een snelle én (voedsel)veilige bediening.
Volledig artikel lezen

Leidraad voor het juiste trancheermes

Messen zijn zowat dé belangrijkste werkinstrumenten voor een slager. Wie grote stukken vlees of gevogelte makkelijk in gelijke plakken wenst te snijden, heeft nood aan een kwalitatief trancheermes.
Volledig artikel lezen

Werkkledij moet stroken met imago van uw zaak

De kleren maken de man of vrouw, dat is in uw onderneming zeker niet anders. De kledij die gedragen wordt in de slagerij of delicatessenzaak, bepaalt mee het imago.
Volledig artikel lezen

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Doordacht uw uitrusting kiezen, meer efficiëntie nadien

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be