15 februari 2018

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Met weinig inspanningen, meer omzet

In deze onl120pxine editie van Delicatesse gaan we dieper in op producten die niet direct gelinkt zijn aan uw vak, maar wel een meeromzet kunnen creëren. Zo vergt het schap met delicatessen weinig inspanningen als u de juiste producten kiest en kunt u met groenten en fruit een meerwaarde betekenen voor uw klanten. Verder gaan we in deze editie ook dieper in op vacuümgaren; meer rendement en betere smaakbewaring voor uw producten!

Mieke Masyn

Bladmanager Delicatesse

De Horeca-professionals zijn klaar voor Horecatel!

Al meer dan 50 jaar lang zet Horecatel de toon in de sectoren van de horeca en de gastronomie. Van 4 tot 7 maart zullen ongeveer 420 exposanten, die zorgvuldig werden geselecteerd voor de kwaliteit van hun producten, hun infrastructuren en diensten, opnieuw bij elkaar komen voor deze afspraak in WEX in Marche-en-Famenne.
Lees meer

50 jaar Slagerij Ter Groene Poorte

1 Maart 2018. De datum mag met een rode cirkel in de agenda! Een dag vol kennis, expertise en beleving. Schrijf samen met Ter Groene Poorte het vervolgverhaal voor de volgende generatie slager-traiteurs.
Lees meer

Video: vegan bij Ardo

VIDEO 160pxBij Ardo draait alles rond vriesverse groenten, fruit en kruiden. Onze producten zijn puur natuur en daar zijn we trots op. Ze zijn de ideale basis voor tal van bereidingen en toepassingen. Vegan wordt steeds populairder. Ontdek in dit filmpje ons ruim aanbod vegetarische producten met een extra toets, zoals de quinoa groenkoolburger.
Video

Hoger rendement en betere smaken met vacuümgaren

Voor traiteurs en slagers biedt vacuümgaren heel wat voordelen. Onder vacuüm bereide producten bewaren aanzienlijk langer. Daardoor kunnen bereidingen beter worden ingepland en kan er kostenefficiënter worden gewerkt.
Volledig artikel lezen

Maak onestopshop met groenten en fruit en lok meer klanten

Uw klanten zijn vaak drukbezet en u helpt hen door in uw winkel ook een assortiment van groenten en fruit aan te bieden. Zeker in regio's waar er weinig andere winkels in de buurt zijn, kan dit een echte meerwaarde zijn.
Volledig artikel lezen

Schap supplementaire producten: weinig inspanningen, meer omzet

Het aanbieden van supplementaire producten is in de eerste plaats een service naar de klanten toe. Zij nemen producten als pasta, sauzen of conserven mee uit de slagerij op het moment dat ze die nodig hebben.
Volledig artikel lezen

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Schap supplementaire producten: weinig inspanningen, meer omzet

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be