28 februari 2018

VAKINFORMATIE VOOR SLAGERS, TRAITEURS EN DELICATESSENZAKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Vooruitblik Tavola

120pxIn deze editie blikken we uitgebreid vooruit naar Tavola. Zo vertelt exhibitionmanager Patricia Huygelier in een visieinterview over de focus van de beurs. We bespreken ook de Gouden Tavola's, die vorige week werden bekendgemaakt. Op de beurs kunt u terecht voor tal van specialiteiten. Daarom behandelen we in deze uitgave ook het onderwerp exclusief Frans rundvlees en geven we tips om uw specialiteiten te boosten met wandkoelers.

Mieke Masyn
Bladmanager Delicatesse

Wandkoelers boost voor meeneemartikelen

Wandkoelers zijn het geknipte koelinstrument om in de winkel zelf een supplementair gamma van voorverpakte meeneemproducten aan te bieden. Bovendien kunnen ze dankzij hun compacte vormgeving ook perfect achter de toonbank worden ingezet als 'specialiteitenetalage' of als verlengstuk van de toonbank.
Volledig artikel lezen

Onderscheid u met exclusief Frans rundvlees

Het Franse rundvee is zeer divers en ongezien populair bij fijnproevers. Hier beschrijven we deze vijf continentale runderrassen, die elk over uitgesproken kenmerken en bepaalde smaakeigenschappen beschikken.
Volledig artikel lezen

Visie: Patricia Huygelier van Tavola aan het woord

“Wij zijn een beurs met een zeer duidelijke focus. Tavola situeert zich als voedingsvakbeurs in het premiumsegment, met aandacht voor kwaliteit en toegevoegde waarde. Om dit te kunnen waarmaken, zijn we selectief bij de aanvaarding van exposanten"
Volledig artikel lezen

Video: Gouden Tavola's uitgereikt

 VIDEOIn Kortrijk zijn de Gouden Tavola's uitgereikt. In vier categorieën werden de meest innoverende producten vanop de beurs bekroond.
Video

Jermayo sauzen in nieuw kleedje

Jermayo stelt zijn assortiment sauzen voor in een volledig nieuwe verpakking. U kunt deze komen ontdekken én proeven op de stand op Tavola. Voor het nieuwe etiket is er gekozen voor een sterkere aanwezigheid van het merk 'Jermayo', gecombineerd met sprekende productfoto's.
Volledig artikel lezen

Vind kwaliteit en diversiteit op Tavola

Tavola presenteert om de twee jaar bourgondische klassiekers en trendy food, in een smakelijke mix van hoogwaardige producten. Zowel marktleiders als artisanale fabrikanten komen er aan bod.
Volledig artikel lezen

Smaak en kleur in kaasschotels

160pxChaumes, een pareltje uit de Franse kaastraditie, heeft een heel exclusief karakter. Deze kaas verbergt onder zijn koperkleurige korst een heel rijk aroma met een zachte en smeuïge textuur.
Lees meer

Food Associates op Tavola Expo

Missault Couturier De Glace licht een eerste tipje van de sluier op in een gloednieuw en verrassend assortiment ontdooidesserts. Dessert klassiekers die u binnenkort diepgevroren bij Missault kan aankopen.
Lees meer

Delisol seizoentapenade!

Delisol Authentic Slow Food staat bekend voor haar traag gegaarde gemarineerde groenten en tapenades, dit alles 100% natuurlijk en zonder bewaarmiddelen. Deze zomer in de kijker: Bereiding met gegrilde groene asperges, dragon en look.
Lees meer

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!

Op 2 maart rolt het eerste nummer van Bakery van de pers. Bakery is hét uitgelezen vakblad voor de (ambachtelijke) bakker waarbij de focus op brood en viennoiserie ligt.
Lees meer

http://delicatesse.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Video: ontdek de verhalen achter de Gouden Tavola's

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be