Partnercontent

Verrassende bereidingen bij Keurslagers op Meat Expo

Op de stand van de Belgische Keurslagers konden bezoekers terecht voor heel wat inspiratie voor panklare gerechten, dagschotels en bereide gerechten. General Manager Marc Van Tilborgh legt uit hoe Keurslagers samenwerken om meer uit hun aanbod te halen. 


Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

BELGISCHE KEURSLAGERS

BRUSSELSESTEENWEG 517, MELLE 9090Meer info
Charcuterie
Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine