Ucrete van BASF

Belang van een vloer voor de voedselproductie en voedselveiligheid

Vloeren in de voedingsindustrie moeten hygiënisch en slijtvast zijn, en weerstand bieden tegen zware impact, chemicaliën en grote temperatuurschommelingen. Ze moeten ondoordringbaar zijn om bacteriën en schimmels geen kans te geven, en duurzaam, zodat er geen scheurvorming ontstaat waar vuil en verontreinigingen zich nestelen. Bovendien moeten vloeren makkelijk te reinigen zijn, ook via stoomreiniging.

Ucrete vloeren hebben het HACCP certificaat en behaalden in 2018 een Halal-certificering.

www.ucrete.basf.com/be/nl

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine