SchilderenPremium

Een dag in het leven van een schilder (deel 1)

Volg de vakman

In 'Leven als vakman' volgen we vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. Vandaag volgen we Mathieu, hij is actief als schilder op zelfstandige basis. Ook benieuwd hoe een doorsnee dag er bij Mathieu uitziet?

Deel 2


Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Ambacht in elke stap: het productieproces achter onze kookhammen

Een perfect stukje kookham. Een fijn sneetje beenham. Een sappige beet Leielander. Bij Imperial lijken die producten misschien vanzelfsprekend, maar achter elk van onze vleeswaren zit een proces van zorg, tijd en vakmanschap. Al meer dan 70 jaar maken we bij Imperial kwaliteitsvolle vleeswaren, gedragen door een visie die vandaag nog even sterk is als vroeger: ambacht en traditie, gecombineerd met moderne technieken.

Innovatieve beeldvorming is stap vooruit voor de moderne vleesverwerking

Het project iMeat introduceert enerzijds X-stralen voor een betere automatisatie bij het versnijden van varkensschouders en anderzijds een probe om de rijping van rundvlees objectief te monitoren. Dit onder impuls van Flanders' FOOD, met steun van VLAIO.

De smaak van écht kaasvakmanschap, herken je aan het Rode Zegel!

Wist u dat Lutjewinkel, in Noord- Holland, de bakermat is van een van de lekkerste kazen ter wereld? Al bij de eerste hap proeft u meer dan alleen de rijke, romige smaak van onze oer-Hollandse kaas – u proeft een eeuwenoude traditie. En laat dat ook net de essentie van Het Rode Zegel zijn, het keurmerk dat trots prijkt op elke kaas die de strikte kwaliteitseisen van onze kaasmeesters heeft doorstaan. Ontdek het unieke verhaal van het Rode Zegel!

Geen compromis op de kwaliteit van delicatessen

In Parijs was Gourmet Sélection midden september 2025 aan zijn 16e editie toe. Dé beurs voor de fijne kruidenierswaren bewees eens te meer dat kwalitatieve producten het verschil maken wanneer ze hun beloftes kunnen inlossen.

Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine