- wekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
- digitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
- uw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
- maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Met een nieuwe campagne roept VLAM de Vlaamse consumenten op om supporter te worden van goeie smaak en bewust te kiezen voor kazen van bij ons.
Het project iMeat introduceert enerzijds X-stralen voor een betere automatisatie bij het versnijden van varkensschouders en anderzijds een probe om de rijping van rundvlees objectief te monitoren. Dit onder impuls van Flanders' FOOD, met steun van VLAIO.
Een perfect stukje kookham. Een fijn sneetje beenham. Een sappige beet Leielander. Bij Imperial lijken die producten misschien vanzelfsprekend, maar achter elk van onze vleeswaren zit een proces van zorg, tijd en vakmanschap. Al meer dan 70 jaar maken we bij Imperial kwaliteitsvolle vleeswaren, gedragen door een visie die vandaag nog even sterk is als vroeger: ambacht en traditie, gecombineerd met moderne technieken.
Ambacht, authenticiteit en kwaliteit: het zijn woorden die bij Slagerij Burms al twee generaties lang betekenis hebben. De slagerij in Schelle staat bekend om haar verfijnde, huisgemaakte charcuterie, en sinds vijf jaar zet zoon Dave die traditie met trots voort.