Online magazines

14 juli 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

 
5 TRENDS IN ZUIVEL
De Vlaming besteedt meer aan yoghurt, verse witte kaas en ijs en de Waal meer aan kaas, boter en room. Bij de Brusselaar gaat het in verhouding eerder om gefermenteerde melk en drinkyoghurt. Dit is een van de bevindingen van het nieuwe trendrapport over zuivel van VLAM. Alle andere zuiveltrends ontdekt u in dit online magazine. Daarnaast tonen wij u graag hoe u pers kunt aanbieden zonder kosten.

Jade Lambrecht  - bladmanager
Ter gelegenheid van Wereldmelkdag lanceerde VLAM een trendrapport dat de voornaamste bewegingen in consumentenvoorkeuren voor zuivel aangeeft. Opvallend: de COVID-19-pandemie versnelde enkele trends waardoor pure en lokale voeding aan belang wonnen.
Door kazen van lokale, Vlaamse kaasmakerijen te combineren met authentieke, buitenlandse soorten kan u als slager net dat extraatje bieden. Hoe ziet het ideale kaasassortiment eruit en hoe stelt u het best kaasschotels samen? Ontdek hier tal van tips!
Sinds de introductie van Landana Jersey, is de range van beste kaas uit Holland uitgebreid naar vier smakelijke varianten: MILD, BELEGEN, OUD en X.O. Elk met een eigen unieke smaak en karakter, maar altijd gemaakt van de volle, romige melk van de unieke Jersey koe.
Slagers en traiteurs die meedoen aan wedstrijden, weten het uit ervaring: met de kruiden(mixen) en marinades van Buysse Food Solutions zijn prijzen te winnen.
Als slagers groenten en fruit aanbieden, doen ze dat vooral als service naar hun klanten toe. Die vinden het fijn als ze ‘op één plaats’ alles voor de hoofdmaaltijd kunnen kopen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.