Online magazines

06 januari 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Beste wensen!
Laat me beginnen met u een gelukkig nieuwjaar te wensen! Dat 2021 een succesvol én gezond jaar worden voor u. Voor we starten, blik ik graag terug op 2020. Ontdek hier welke artikels u het meest gelezen heeft! Ook in het nieuwe jaar plannen we heel wat interessante content op u af te vuren. 
Marie Verhulst
Bladmanager
Om een goede kaasschotel te maken, moet men met heel wat rekening houden. Zo is het belangrijk om er bij de keuze van de kaassoorten voor te zorgen dat alle basisgroepen vertegenwoordigd worden. Bij de begeleiders zijn er vele alternatieven, gaande van vers of gedroogd fruit...
Vandaag de dag willen steeds meer slagers en traiteurs inspelen op het succes van belegde broodjes. Wie een degelijk en aantrekkelijk assortiment wenst aan te bieden, moet echter met enkele zaken rekening houden.
Rendabiliteit van uw slagerij verhogen ? Met onze kennis en ervaring adviseren we u in concept en installeren we het perfect passende interieur met koeling op maat voor u. Onze ontwerpen hebben maar één focus, de rendabiliteit van uw zaak verhogen.
Geert Ally, de man die al vroeg inzag dat er heel wat inefficiënte stappen waren in het proces van de klassieke slagerij, stampte in amper twintig jaar een succesverhaal uit de grond, bestaande uit Buurtslagers, Bon'Ap en een ondersteunend...
Mensen eten met hun ogen. Producten mogen nog zo lekker smaken, als ze er op het eerste gezicht niet lekker uitzien, dan zullen klanten ze niet willen kopen. Daarom is de verlichting in een winkel zo cruciaal, nog meer dan de winkelinrichting zelf.
De snacking- en to-gotrend is alomtegenwoordig. Het is voor u als slager dan ook erg interessant om hier een graantje van mee te pikken. Dit kunt u onder meer doen door het aanbieden van hartige taarten in al hun vormen...
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.