Online magazines

14 april 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

interessante piste
Het is geen geheim dat de consument steeds vaker vegetarisch wil eten. Wat denkt hij van het aanbod vleesvervangers op de markt en is het ook voor u als slager interessant om hierop in te spelen? Wij zochten het uit!
Marie Verhulst
Bladmanager
 
Heel wat consumenten zeggen niet voorgoed vaarwel tegen hun stukje vlees, maar geven de voorkeur om af te wisselen tussen vegetarische/veganistische maaltijden en een maaltijd met vlees. Hoe kan u als slager hierop inspelen?
De nieuwe snijmachines I-RON PRO 30 en 35 kwamen er nadat de fabrikant een aantal gebruikers van snijmachines ondervroeg over hun wensen. Een daarvan was Luc De Laet van Butcher’s Store.
Vanaf 1 april aanstaande mag Enrico zich de trotse exclusieve distributeur noemen van Maldon Sea Salt Flakes in de BeNeLux. Sinds begin 2018 voert Enrico de Maldon producten met groot succes in Nederland, binnenkort komen daar België en Luxemburg bij.
De kruidentuin is een geweldige inspiratiebron voor de keuken. Met geur, kleur en smaak zorgen kruiden voor dat ietsje meer pit in elk gerecht. Voor wie niet kan plukken uit de eigen kruidentuin zijn er perfecte alternatieven: vers op maat, gevriesdroogd of als kruidenpasta.
Altijd al willen weten hoe het is om met een elektrisch voertuig te rijden? Onze redacteur Ferre Beyens test het graag voor jullie uit en brengt geregeld verslag op ons Mobility Business Solutions-platform. Hij bijt alvast de spits af met de BMW iX3!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.