Online magazines

16 september 2020 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

stof tot nadenken
Misschien heeft u al een webshop. Maar denkt u er ook over na om de bezoeker dezelfde beleving als in de winkel aan te bieden op uw webshop? Anno 2020 is een webshop echter veel meer dan online platform om producten op tentoon te stellen en te verkopen. Hier vindt u alvast enkele interessante inzichten!
Marie Verhulst
Bladmanager
Zeg niet zomaar slager tegen een Keurslager. Bij de vereniging van de Belgische Keurslagers draagt men het métier van de ambachtelijke slager hoog in het vaandel. Bij Keurslagers gaat men dan ook verder dan de basis en ...
Als u al zevenenzestig jaar elke dag hetzelfde zou doen, zou u er ook goed in zijn. Imperial maakt al sinds 1953 ambachtelijke producten, met zorg en kennis bereid. Op die manier biedt Imperial u een uitgekiend kwalitatief gamma...
De coronacrisis liet e-commerce ontploffen. De onlineverkoop kende een ongeziene stijging, wat voor vele webshops heeft geleid tot problemen in verband met het halen van beloofde levertermijnen en de bevoorrading van hun stock.
Ontdek de uiterst resistente en multifunctionele Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder...
Wenst u uw winkel opnieuw in te richten? Of start u met een totaal nieuwe zaak? Neem dan zeker contact op met lntegral, de absolute referentie in uw sector qua winkelinrichting. U kan er rekenen op een gepersonaliseerde service...
Ford breidt zijn snel groeiende Active-gamma verder uit met de nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen, die vanaf het einde van dit jaar besteld kunnen worden. Met hun robuuste, ...
De nieuwste culinaire saus van DELINO is de Portosaus, bereid met porto en een fijn kruidenboeket. De saus past traditioneel uitstekend bij vlees en wild. De DELINO-chef ging creatief met de Portosaus aan de slag en combineerde ze ook met...
Komen eten bij Ter Groene Poorte kan opnieuw. Lekker én coronaproof. Onze restaurants Bistro Ter Groene Poorte en Casserole zijn iedere weekdag open! Lunch om 12.00 uur. Casserole is open op maandagavond om 19.00 uur...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.