Online magazines

12 augustus 2020 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
mee op de kar of niet?
'Schoenmaker blijf bij je leest' hoor ik u al denken, wanneer we het hebben over vleesvervangers. Of u biedt net al vleesvervangers aan om de flexitariër aan te trekken. Wat uw visie ook is, mee evolueren met de nieuwe consument en zijn voorkeuren is een must voor de toekomst van het slagersberoep.
Marie Verhulst
Bladmanager
De markt van vegetarische en vooral vegan producten kent een ongeziene groei. Vooralsnog verkopen meat-like alternatieven het best, vooral omdat ze ook de flexitariër over de streep trekken.
Van alle kaassoorten zijn de harde types het populairst. In deze categorie winnen specialiteiten veld. Denk aan langer gerijpte exemplaren, of producten met een bijzondere receptuur of gemaakt van een aparte melkstroom.

Met een mooi assortiment van hamspecialiteiten biedt u uw klant precies wat hij zoekt: een transparant en (h)eerlijk product. Bovendien kunt u zich met een doordachte selectie rauwe en gekookte hamspecialiteiten ook onderscheiden en...

Vijf jaar geleden nam slager Steven Rijmenants (37) de slagerij van zijn vader Paul over aan de Bredabaan 513 te Brasschaat. De omzet blijft in stijgende lijn gaan, maar plaatsgebrek staat nu toch een groeiversnelling in de weg...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.