Online magazines

21 oktober 2020 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
creëer de juiste sfeer
Als slager is het erg belangrijk om tijdens het wildseizoen uw aanbod goed in de kijker te plaatsen. Net zoals men doet bij retail, kan u ook uw winkel of een stuk van uw toog in een herfstthema plaatsen. Zo komen uw klanten meteen in de juiste sfeer en kiezen ze al sneller voor een stukje wild. 

Marie Verhulst
Bladmanager
Het cornavirus op zich staat los van voedselveiligheid, maar de maatregelen hebben natuurlijk wel gevolgen in de voedingsmiddelenindustrie. Nieuwe procedures worden geïmplementeerd en nieuwe zaken geïnstalleerd.
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
In dit onderzoek willen we met Delicatesse stilstaan bij de kaasverkoop in de slagerijen. Welke kaassoorten verkopen het best? En waar ziet u het grootste groeipotentieel?
Verhoog je efficiëntie met de geëmulgeerde Vandemoortele® vinaigrettes Chefs willen efficiënt werken in de keuken, een goede voorbereiding maakt immers een wereld van verschil. En daar kan Vandemoortele een handje bij helpen.
Rendabiliteit van uw slagerij verhogen ? Met onze kennis en ervaring adviseren we u in concept en installeren we het perfect passende interieur met koeling op maat voor u. Onze ontwerpen hebben maar één focus, de rendabiliteit van uw zaak verhogen.
Via het RATIONAL termijn betalingsplan maakt u gebruik van de nieuwste apparatuur van RATIONAL met de beste ondersteuning en service. Spreid uw investering met een laag maandbedrag over een termijn van 48 maanden en geniet direct van uw RATIONAL!
Het wildseizoen biedt tal van opportuniteiten voor de slager. Niet alleen is wild breed inzetbaar in de keuken en toepasbaar tijdens elke maaltijd van de dag, ook het ecologische aspect mag zeker in de kijker geplaatst worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.