Online magazines

25 november 2020 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
visie van een vakman
"Ik voel dat er nog heel wat groeipotentieel zit in het vegetarische segment. Het zal nooit een hoofdartikel worden, maar het aandeel zal wel groter worden in de toekomst. Ik heb hier als vakman ook geen enkel probleem mee omdat ik sterk geloof dat er altijd vraag zal zijn naar vlees", aldus Chris Michels. 
Marie Verhulst
Bladmanager
Bijna 25 jaar geleden openden als prille twintigers Chris en Geraldine hun eigen slagerij. In die tijd zijn ze er niet alleen in geslaagd om een succesvolle zaak uit te bouwen, Chris Michels heeft ook een voortrekkersrol genomen...
Wandkoelers zijn het geknipte koelinstrument om in de winkel zelf een supplementair gamma van voorverpakte meeneemproducten aan te bieden. Bovendien kunnen ze dankzij hun compacte vormgeving ook perfect achter...
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Deze voorgebakken krokante stukjes rode biet zijn een ideaal vegan en glutenvrij alternatief voor spekblokjes dankzij hun lekkere ‘smokey flavour’.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Wenst u uw winkel opnieuw in te richten? Of start u met een totaal nieuwe zaak? Neem dan zeker contact op met lntegral, de absolute referentie in uw sector qua winkelinrichting. U kan er rekenen op een gepersonaliseerde service...
Via het RATIONAL termijn betalingsplan maakt u gebruik van de nieuwste apparatuur van RATIONAL met de beste ondersteuning en service. Spreid uw investering met een laag maandbedrag over een termijn van 48 maanden en geniet direct van uw RATIONAL!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.