Online magazines

09 december 2020 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
pak origineel uit
De eindejaarsperiode staat voor veel mensen synoniem met een heerlijke goumet of fondue. Wellicht ook een van de hoogtepunten voor u als slager. Hoe kan u origneel uitpakken met uw fondueschotels en hoe kan u de voorbereidingen zo efficiënt mogelijk aanpakken? Uw vakblad Delicatesse geeft u graag een aantal onmisbare tips!
Marie Verhulst
Bladmanager
Vleesfondue- en vleesgourmetmaaltijden zijn nooit weggeweest. In de eindejaarsperiode boomt de business. Het is de uitgelezen kans om de klant te laten proeven van alle goeds dat u bereidt.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Rendabiliteit van uw slagerij verhogen ? Met onze kennis en ervaring adviseren we u in concept en installeren we het perfect passende interieur met koeling op maat voor u. Onze ontwerpen hebben maar één focus, de rendabiliteit van uw zaak verhogen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.