Online magazines

04 februari 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
kies voor next level broodjes
De moderne consument wenst niet langer een snelle hap, maar wel een beleving. Besteed daarom voldoende aandacht aan uw belegde broodjes. Kies naast een traditioneel assortiment ook voor originele en gezonde combinaties.
Marie Verhulst
Bladmanager
Wandkoelers zijn het geknipte koelinstrument om in de winkel zelf een supplementair gamma van voorverpakte meeneemproducten aan te bieden. Bovendien kunnen ze dankzij hun compacte vormgeving ook perfect achter de...
Dagelijks worden maar liefst 624 cyberaanvallen uitgevoerd in België. De vraag is niet óf, maar wanneer u het slachtoffer wordt van een cyberaanval? Ontdek de meerwaarde van een cyberverzekering.
Belegde broodjes worden in hoofdzaak nog vaak aanzien als een snelle hap om de grootste honger even te stillen. Maar in tegenstelling tot vroeger verkiest de hedendaagse klant ook afwisseling, naast de traditionele martino, smos,...
De moderne slagerij beperkt zich niet alleen tot vlees, maar biedt ook vaker een uitgebreid assortiment kazen aan. Door kazen van lokale kaasmakerijen te combineren met authentieke, buitenlandse soorten kan u als slager net ...
Actief in de bouw, groensector, e-commerce …? De Daily is uw perfecte partner met zijn sterk chassis, hoog nuttig laadvermogen, zuinig verbruik en lage totale voertuigkosten.*Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Verzamel tussen 23 januari 2021 en 2 april 2021 100 spaarpunten bij aankoop van Glorius varkensvlees en ontvang een GRATIS Berkel snijmachine (twv. € 500) voor een van uw klanten!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.